Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Turpmāk reizi mēnesī bārā “CATS” gaidāms projekts “GREEN SPEEKERZ”

Liene Jasukeciča, 15.04.2009. 17:05

“GREEN SPEEKERZ”  ir kārtējais skandalozi populārā dj šWāna projekts. Tā ietvaros bārā “CATS” deju zāli savā pārziņā ņems profesionāļi, no kuriem daži jau ir viesojušies šeit tiesa gan citos laikos un atceras šo vietu kā "HEDONIA 55" - zināmu muzikālo gaumi un kvalitāti. Šo sestdien, 18. aprīlī, bārā „CATS”, Dzirnavu ielā 55, būs iespēja baudīt lielisku house mūziku DJ šWan & DJ dniPro izpildījumā.
Turpmāk reizi mēnesī bārā “CATS” gaidāms projekts “GREEN SPEEKERZ”

Laiki mainās, mainās arī gaumes, taču paliekošas vērtības saglabājas… arī dj somās disku un plašu veidā. Mūsdienās vairums dju pielāgojas pūlim un savu uzstāšanos laikā cenšas pēc iespējas vairāk izpatikt ar komerc mūziku. Švāns un viņa domu biedri paliek uzticīgi Melnajai Vinila Mūzai un arī šajos pasākumos sniegs vērienīgu ieskatu savās legālo muzikālo dārgumu krātuvēs, kurās laikmetīga mūzika mijās ar aizgājušo gadu deju grīdu lauzējiem.

Vakara sākuma daļu dj šWan un dj dniPro sola izvērst par patīkamām vakariņām un iesildīšanos nakts grūvam down tempo pavadījumā. Jau no plkst. 22:00 skanēs gan disko, gan acid jazz, neiztrūks disco, hip-hop un citu stilu mūzika. Abi šīs nakts dji atzīst, ka pašu ausij visdejojamākais šķiet vecais labais house ko noteikti varēsiet izbaudīt visplašākajā spektrā- sākot no vocal un disco house un beidzot ar tech, deep, soulfull, tribal un pat progressive house.

Projekta inspirācija ir Zaļā Karotīte, kas simbolizē veselīgu un kvalitatīvu preci.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV