Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Klubā „Green Place” notiks electro-crunk mūzikai veltīts pasākums

TMT crew, 16.04.2009. 07:50

18.aprīlī pulksten 22.00 klubā „Green Place”, Tukumā, Lielā ielā 44 notiks „Electro Crunk’ed session”, kas tiek rīkots ar mērķi popularizēt electro crunk mūzikas stilu Latvijā, kā arī aizvadīt traku afterpartju pēc Rideit.lv organizētajiem BMX mačiem „RIDE FOR MONEY”.
Klubā „Green Place” notiks electro-crunk mūzikai veltīts pasākums

Par vakara muzikālo noformējumu rūpēsies dīdžeju apvienība „TMT Crew”, kas vakara gaitā apmeklētājus priecēs ar ritmiski salauztā electro crunk setiem.

Šajā vakarā, kā jau ierasts, uz skatuves kāps visi trīs „TMT Crew” apvienības dalībnieki ar īpaši pavasarīgi pacilājošiem setiem.

„TMT Crew” jau ilgāku laiku pārstāv Latvijā mazpazīstamu, bet citviet Eiropā un Amerikā sevišķi augstu atzinību guvušu elektroniskās mūzikas stilu „electro-crunk”. Puiši ir aizvadījuši vairākas trakas ballītes tādās vietās kā: Kolonāde, Scandal, Skyline, Green Place, Limbo, Soul N City club un citās.

Pasākums notiks no plkst. 22.00 līdz 6.00 rītā.

Ieejas maksa: 3ls, „RIDE FOR MONEY” dalībniekiem ieejas maksa: 2ls

ID requid: 18

Informatīvi mūs atbalsta: Draugiem.lv, Nightlife.lv, EHR, Party Service, Easyget.lv, RIDEIT.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV