Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Māris Grigalis piedalīsies Latvijas pārstāvja noteikšanā konkursam „Jaunais Vilnis 2009”

Ingūna Sermole, 16.04.2009. 17:07

Jau rīt, 17. aprīlī, klubā „Godvil” tiks noteikts Latvijas pārstāvis, kurš piedalīsies starptautiskajā populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursā „Jaunais vilnis 2009”. Dalībnieka atlases žūrijā dalību ņems arī LNT laika ziņu un raidījuma Tautas Balss vadītājs Māris Grigalis.

Žūrijas sastāvā būs Krievijas komponists Igors Krutojs, „Jaunā viļņa” ģenerāldirektors Aleksandrs Rumjancevs, konkursa režisors Aleksandrs Revzins, konkursa muzikālais producents Jevgeņijs Orlovs, maestro Raimonds Pauls, operdziedātāja Inese Galante, Dzintaru koncertzāles mākslinieciskais vadītājs Ļevs Ostrovskis un Radio SWH+ direktors Edmunds Kaševskis.

Pirmajā konkursa atlasē, žūrija noklausījās 47 pretendentus un, nolēma, ka ir nepieciešama otrā atlases kārta, lai noteiktu, kurš no pašmāju izpildītājiem konkursā pārstāvēs Latviju. No sākuma otrai atlases kārtai tika noteikti deviņi dalībnieki, ar laiku tomēr saraksts tika papildināts, jo konkursā piedalījušies vairāki dziedātāji ar tiešām labiem vokāliem! Otrajā atlases kārtā, kas notiks rīt klubā „Godvil” piedalīsies - Candy, Aisha, Kristīna Zaharova, Natalija Tumševica, Sintija Ģēģere, Elīna Silova, Antra Stafecka, dvīņu māsas Ana un Katrīne, Agnese Rakovska, Sabīne Berezina, Marta Šaliņa, Dainis Skutelis, Miks Dukurs un Edijs.

Atlase sāksies rīt, plkst.13.00, līdz ar to, iespējams, jau raidījumā „Tautas Balss” uzzināsim, kurš no pretendentiem izcīnīs uzvaru pārstāvēt Latviju. Māris telefonintervijā no kluba Godvil sazināsies ar Elīnu raidījuma „Tautas Balss” laikā, lai pastāstītu, kādas emocijas valda konkursanta atlasē, un, ja būs zināms, pateiks kurš no visiem dalībniekiem pārstāvēs Latviju konkursā „Jaunais Vilnis 2009”.

Piektdien, 17. aprīlī, Rīgā norisināsies arī Eiropas atlases kārta, uz kuru būs ieradušies dziedātāji no Anglijas, Igaunijas, Francijas, Vācijas, Irānas, Izraēlas, Itālijas, Kenijas, Lietuvas, Polijas, Rumānijas, Spānijas, Šveices un Amerikas.

Jau otro gadu pēc kārtas jauno izpildītāju konkursu „Jaunais vilnis 2009”, tiesības pārraidīt Latvijā ir ieguvusi Latvijas Neatkarīgā Televīzija un TV5! Līdz ar to, no 28. jūlija līdz 2. augustam, kad Dzintaru koncertzālē norisināsies konkurss „Jaunais vilnis 2009”, to būs iespēja redzēt arī LNT un TV5 skatītājiem!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV