Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Olivers startē uz „Bērnu JAUNO VILNI”

Sigita Paula Cepleviča, 17.04.2009. 11:12 | komentāri (1)

Pirmās bērnu rokoperas „Olivers“ galvenās lomas atveidotājs Rihards Andris Bērziņš ir viens no reālākajiem kandidātiem dalībai Maskavas organizētajā konkursā „Bērnu Jaunais vilnis“. Viņš būs viens no deviņiem dalībniekiem, kurus no visas Latvijas atlasīja žūrija Maskavā.
Olivers startē uz „Bērnu JAUNO VILNI”

Konkursa galējā atlase notiks šo sestdien klubā, kur jaunos konkursantus vērtēs žūrija – Raimonds Pauls, Inese Galante un  pārstāvji no konkursa organizatoriem - Igors Krutojs un citi. Līdz šim konkurss noritēja neklātienē un dalībnieki tika izvēlēti neklātienē pēc iesūtītajiem video un audio materiāliem. Konkursa dalībnieki „Bērnu jaunajam vilnim“ tiek meklēti Krievijā, Latvijā un citās Eiropas valstīs. Pats konkursa fināls notiks vasarā Maskavā.

Rokoperas „Olivers“ autore, komponiste Laila Ilze Purmaliete ļoti cerīgi vērtē Riharda Andra Bērziņa izredzes, jo 11 gadīgajam zēnam piemīt liela skatuves harizma un izcila muzikalitāte. Tas nav tikai iedzimts talants, bet ir sasniegts un pilnveidots daudzu gadu darbā. Rihardam ir savam vecumam neierasti liela skatuves pieredze. Viņš ir atveidojis galvenās lomas mūziklā „Viens pats Ziemassvētkos 1 un 2” un muzikālajā izrādē „3 Siventiņi jaunie piedzīvojumi”, kā arī viņam ir bijusi loma Nacionālā teātra šī gada Ziemassvētku koncertos. 

Foto: Sigita Paula Cepleviča

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV