Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Машина Времени” koncerttūre varētu izvērsties garāka kā plānots

Liene Pundore, 17.04.2009. 15:10

Pēc nepilna mēneša savas jubilejas turnejas ietvaros „Arēnā Rīga” koncertu sniegs leģendārākā Krievijas rokgrupa „Машина Времени”. Mākslinieki divu stundu garumā dzīvajā skanējumā izpildīs 40 klausītāju iemīļotākās dziesmas amfiteātra konfigurācijā.
Машина Времени” koncerttūre varētu izvērsties garāka kā plānots

Biļešu iepriekšpārdošana turpinās visās „Biļešu servisa” kasēs un to cena ir, sākot no 15 latiem.

Grupa īpašu uzmanību pievērš tehniskajam nodrošinājumam, jo kopā ar māksliniekiem ieradīsies 11 tehniskie darbinieki, kuriem uzticēta skaņas un gaismu iekārtu uzstādīšana. Savukārt grupai dienu pirms koncerta notiks ģenerālmēģinājums. Andrejs Makarēvičs intervijā solījis, ka koncertā noteikti būs video instalācija.

Kā jau iepriekš ziņots, gatavojoties jubilejas turnejai, grupas oficiālajā mājas lapā www.mashina.ru tika izveidots dziesmu saraksts, kurā bija iespēja balsot par mīļākajām no apmēram 600 dziesmām. Balsošanas rezultātā jubilejas turnejai tika izvēlētas 40 dziesmas – tātad pašas labākās un klausītāju sirdīm tuvākās.

A. Makarēvičs par dziesmu sarakstu: „ Programma, kuru izpildīsim koncertos, ir fanu izvēlēta. Es ar nepacietību gaidīju šī dziesmu saraksta atklāšanu un brīnumainā kārtā mūsu mūzikas cienītāji izvēlējās skaņdarbus, teiksim tā, kurus mēs spēlējām gadu, divus gadus atpakaļ. Ja paņem pirmās 20 dziesmas, tad piecas tur nesakrīt, tāpēc es noteikti gribu iekļaut vēl pāris jaunās dziesmas un vēl dažas dziesmas no pēdējā albuma”.

Grupa turpina jubilejas turneju, ievērojot grafiku, kur 21. aprīlī paredzēts uzstāties Ņižņijnovgorodā, vēlāk 24. aprīlī Kazaņā un 26. aprīlī Ļeņinogorskā. A. Makarēvičs: „Mēs gatavojāmies sniegt koncertus 40 pilsētās. Šobrīd man ir sajūta, ka šogad to būs vairāk”.

„Машина Времени” faniem un mūzikas cienītājiem 14. maijā „Arēnā Rīga” būs vienreizēja iespēja izbaudīt vislabākās dziesmas, ko grupa radījusi kopš 1969. gada.

Resursi internetā:
www.mashina.ru
www.mv-forum.com – fanu kluba mājas lapa
www.makar.info – Andreja Makarēviča mājas lapa

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV