Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

LTV sākusi visu Eirovīzijas dalībvalstu dziesmu videoklipu rotāciju

Ieviņa Ancena, 18.04.2009. 14:16

Eirovīzijas starptautiskais dziesmu konkurss tuvojas savai finiša taisnei! Vakar Rīgā sāka kursēt Eirovīzijas tramvajs, un no šīs nedēļas LTV1 un LTV7 ēterā sākusies arī visu Eirovīzijas starptautiskā dziesmu konkursa dalībnieku dziesmu videoklipu rotācija. Pagaidām vēl nav pieejams Krievijas klips dziesmai „Mamo”, jo tas tiks izplatīts vēlāk: šobrīd skatāma šīs dziesmas videoversija no nacionālās atlases fināla.

Savukārt no 22. aprīļa noskatīšanās formātā visi videoklipi būs pieejami arī Eirovīzijas oficiālajā mājas lapā - www.eirovizija.lv, kur jau šobrīd atrodama arī aktuālākā informācija par Intaru Busuli, viņa dziesmu „Probka”, pavadošo grupu un gatavošanos konkursam. Eirovīzijas mājas lapā tiks publicētas arī jaunākās un precīzākās ziņas no Maskavas.

Pašam Latvijas nacionālās atlases uzvarētājam Intaram Busulim šis ir karsts darba laiks. Paralēli intensīvajiem mēģinājumiem un citām aktivitātēm otrdien, 21. aprīlī, plkst. 16:50 viņš viesosies arī LTV7 raidījuma SeMS tiešraidē! 

Savukārt uz Maskavu Intars kopā ar LTV delegāciju dosies 3. maijā. Busuļa skatuves priekšnesumu veido režisors Viktors Runtulis. Tiek domāts par nelielu, bet interesantu horeogrāfiju, specefektiem un labu sadarbību ar Maskavas kolēģiem gaismu un projekciju ziņā. Bet grupas tērpi šobrīd top Vācijā.

Kā jau ziņots, Eirovīzijas konkursa starptautiskais fināls Maskavā notiks no 12. līdz 16. maijam. Latvijas nacionālās atlases uzvarētājs Intars Busulis tajā piedalīsies, tikai un vienīgi pateicoties sponsoru - „Narvesen” un „Latvijas Krājbankas” sniegtajam atbalstam. Ar dziesmu „Sastrēgums” viņš ar trešo kārtas numuru uzstāsies otrajā pusfinālā 14. maijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV