Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Deju „Prieka mājas” dažādās sajūtas

Aiga Leitholde, 18.04.2009. 15:18

Piektdien, 17.aprīlī, mūzikas foruma „Skaņu mežs” ietvaros Spīķeros deju ritmos klausītājus izklaidēja „Prieka māja”, kuras galvenie mākslinieki bija duets „Nôze” no Francijas.
Deju „Prieka mājas” dažādās sajūtas

Vējiņa un Antriņa maigos ritmos mēģināja iesildīt spīķeru pustukšo zāli, jo klausītāji, kā jau īsteni naktsputni, pasākumā ieradās tikai ar tumsas iestāšanos. Milzīgu iespaidu uz manām ausīm atstāja Dj Ruslan, kura priekšnesums bija ieturēts urlu estētiskajos kritērijos – puisis ar visnotaļ labu figūru, tērpies treniņtērpā, ar skūtu galvu. Viņš tucinieka rīboņā sulīgi izrepo savu ikdienu, kas aprobežojas ar pāris vārdiem un tēlaini romantisko izteiksmes līdzekļu iztrūkumu. Viņa radīto „Prieka māju” varēsi pamest tikai pēc pareizo koda vārdu nosaukšanas. Brutālais prieks!

Pēc DJ Ruslan realitātē bāzētā urlacore franču duets „Nôze” bija kā saldais ēdiens. Priekšnesums tika sākts ar hause, kas pamazām pārauga tehno. Elegantā džeza elementu apdarē, pakļaujot klausītājus hipnotiskiem ritmiem. Dīdžeji ik pa laikam iedziedās, simulējot dažādus trokšņus. Klausoties dzīvīgo miksu, rodas nepārvarama vēlme gleznot. Taču šajā vakarā vienīgās iespējamās līnijas var radīt tikai ar ķermeni - dejojot. 

Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV