Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

"Weekend Crime" pasākumu sērijas ietvaros uzstāsies Andrey Emelyanov

Mārtiņš Fridrihsons, 20.04.2009. 19:07

Šo ceturtdien, 23. aprīlī, „Weekend Crime” pasākumu sērijas ietvaros „Radio Bārā” kā īpašais viesis uzstāsies Minanimal ierakstu leibla pārstāvis – Andrey Emelyanov.
"Weekend Crime" pasākumu sērijas ietvaros uzstāsies Andrey Emelyanov

Andrey Emelyanov jau vairāk kā 7 gadus ir viens no Latvijas diskžokeju elites pārstāvjiem. Savu karjeru sācis kā kluba „Nautilus” galvenās deju zāles rezidents 2000.gadā, vēlāk regulāri viesojoties tādos Latvijas klubos kā ”Dizzy Konference”, ”Depo”, ”Essential”, ”Multiklubs”, ”Banzai”, kā arī Lietuvas klubos ”Shahmatinas”, ”Terminalas”, ”Gravity”, ”Global”, ”Activity Zone”, ”Heaven” un daudzos citos.

Kopā ar Andrey Emelyanov 23. aprīļa vakarā uz skatuves kāps arī viens no Andrey Emelyanov leibla biedriem – Milkmagic. Pasākumu atklās „Weekend Crime” rezidentdīdžejs Mberg (www.hbeat.lv).

Papildus piedāvātajiem žokejiem „Weekend Crime” piedāvā saviem apmeklētājiem jau ierastās pasākuma aktivitātes – fotografēšanos pie „Criminal foto dēļa”, kā arī iespēju kļūt par vienu no vismeklētākajiem Vecrīgas noziedzniekiem.

„Weekend Crime” – tas ir Tavs noziegums pret nedēļas nogali, kurš Tev noteikti ir jāpastrādā, jo par to taču neliek cietumā. „Weekend Crime” pasākumi notiek katru ceturtdienu, jau no plkst. 22:00. Adrese ir Šķūņu iela 17 (ieeja no Zirgu ielas). Ieeja bez maksas.

Jaunums: Finlandia Happy Hour – turpmāk, nāc uz pasākumu jau 22:00 un izmanto Finlandia sniegto iespēju – līdz pat plkst. 24:00 iegādājoties vienu dzērienu, otru saņemsiet bez maksas.

Atgādinām, ka jau vienu dienu vēlāk, Andrey Emelyanov uzstāsies Space Invaders pasākumā klubā „Essential”.

www.radiobar.lv
www.djandreyemelyanov.com
www.youtube.com/discoteqtv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV