Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Šīs nedēlas pasākumi Jelgavas „POST CLUB”

Jevgenijs, 21.04.2009. 12:08

Šonedēļ „POST CLUB” gaidāmi vairāki priekšnesumi, ka arī iespēja vērot pasaules čempionātu un atbalstīt mūsējos grūtajā spēlē ar ASV, kas tiks translēta klubā uz lielajiem ekrāniem.
Šīs nedēlas pasākumi Jelgavas „POST CLUB”

Kā ierasti, nedēļa sāksies trešdien, 22.aprīlī, ar studentu nakti kopā ar COYOTE FLY rezidentu DJ VIP un, protams, ar striptīzu vīriešiem, kas jau ir kļuvis nevis par pārsteigumu, bet gan par neatņemamu nedēļas sastāvdaļu. Taču beidzot ir pienācis tas brīdis, kad arī sievietēm tiks dāvāts neaizmirstams priekšnesums no kaislīga vīrieša.

Ceturtdien , 23. aprīlī, R’N’B naktī Jūs varēsiet daļēji iegrimt La Rocca’s atmosfērā, jo klubā viesosies tās rezidents DJ DZEE STYLEZ (La Rocca).

Turpinās sērijveida pasākums „BLACK JACK VOL. 4”. Pirms tam tā ietvaros uzstājās tādi plaši pazīstami mākslinieki kā DJ GUSTAVITO, DJ KRESS, DJ ROBERTO. Šoreiz 24.aprīlī „POST CLUB” viesosies R’n’B un HIP HOP skatuves pārstāvis DJ D.O.M.I.N.O. no kluba BIG7 (Liepāja).

25.aprīlī „POST” uzstāsies Jelgavas deju studija NIGHT & DAY, ar savu īpašo šova programmu. Bet tas nav viss. - Šajā pašā vakarā jūs kopā ar draugiem un alus pudelīti varēsiet sekot līdzi spēlei starp Latviju un ASV, jo tā tiks translēta klubā. Atbalstīsim savējos!

Atgādinām jums, ka 25.aprīlis ir Zemes diena - starptautiskie ekoloģiskie svētki. Tā ir atbildības diena mūsu planētas un tās dabas priekšā. Uzdāvini Zemei daļiņu no savas sirds, un pasaule kļūs skaistāka!

Sadarbības partneris:
Skaistuma un solāriju studija DOUBLE SUN (Jelgava, Pasta 47, T. 63028324)

Trešdiena, ceturtdiena – dāmām bez maksas, kungiem 1Ls
Piektdiena, sestdiena – dāmām līdz 00:00 – 2Ls, kungiem – 3 Ls

AFTER PARTY No 4:00 – 1Ls + WELCOME DRINK!!

Ieeja 18+
Klubā darbojas: FACE CONTROL

"POST CLUB"
Jelgava, Raiņa 14

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV