Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

"Dirty Deal Cafe" aicina uz The Pencilhaus pasākumu + Anniņas Wonderland

Kris Hovel, 21.04.2009. 19:58

24. aprīlī plkst. 23:00 "Dirty Deal Cafe" aicina uz The Pencilhaus pasākumu + Anniņas Wonderland.

The Pencilhaus pasākums atkal pulcēs visus savus zīmētājus un ballētājus iekš "Dirty Deal Café" pēc vairāk kā mēneša atpūtas.

Zīmuļi jau ir noilgojušies pēc papīra un tāpat arī mēs pēc mūsu ballītes, kura parasti mūs uzlādē ar pozitīvu enerģiju un jaukām atmiņām. Ar katru mirkli tuvāk nāk tā diena, kad visi asināsim savus rakstāmpiederumus un sāksim rakņāties pa savu skapi, lai pucētos Pencilhausa pasākumam. Zīmuļu māja ir kā maza, maza burvju būdiņa, kur notiek daudz brīnumainu lietu. Nāc un atrodi savu brīnumu!

Nu ko, kā vakara “Pildspalva” mums ir paredzēta - Anniņa ar savu mīklaino Wonderland. Domāju, ka tam kurš nāk uz Zīmuļu māju, ir droši vien pamanījis šo skaisto Anniņu, kas komandē parādi un vienmēr parādās visās Pencilhaus galerijās. Tātad, tieši šajā Pencilhausā iekrīt Anniņas B-Day un viņa ir sagatavojusi speciāli Pencilhausam īstu Wonderland Bardaku ar īstiem Wonderland djiem – Lacontra & LEE (wonderland rec.), kas tas būs un ko tieši mums Anniņa ir sagatavojusi, redzēsiet un dzirdēsiet, kad atnāksiet uz pasākumu.

Nu tagad mazliet par muzikālo daļu. - Pirmo reizi pasākumā dzirdēsiet gandrīz pilnu TikTakRadio.com sastāvu, Ivaru Medni un Ivarzz abi ir Minpower residenti, kurus visbiežak var satikt un dzirdēt uzstājamies Space:Garage. Un protams, kur tad bez galvenā zīmuļa, Kris Hovel – viņš arī būs sagatavojis nelielu Wonderland setu visiem, kas būs atnākuši uz Anniņas brīnumzemi. Nu īsāk sakot būs viens brīnumains sets, brīnumainai ballītei.

Nepalaid garām afterparty! Sīkāku info saņemsiet uz saviem epastiem, visi kas būs pieteikušies Pencilhaus guestlist.

Nu ko, neaizmirsti atsūtīt savu vārdu un uzvārdu uz thepencilhaus@gmail.com, lai varētu apmeklēt pasākumu par draugu cenām, ieeja zīmuļiem 3Ls un pārējiem 5Ls.

Tiekamies brīnumzemē!

23:00 - 00:30 Lacontra & Lee
00:30 - 02:00 Ivars Mednis (TikTakRadio/Minipower)
02:00 - 04:00 KRIS HOVEL (Danscotheek/Pencilhaus)
04:00 - till end Ze Ivarzz (TikTakRadio/Minipower)

http://www.tiktakradio.com/
http://www.myspace.com/krishovelmusic
http://www.myspace.com/thepencilhaus
http://www.dirtydeal.lv
http://www.nightlife.lv
http://www.ind-ex.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV