Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Valmierā notiks XIII Integratīvā mākslas festivāla „Nāc līdzās!” reģionālais koncerts

Līga Tarbuna, 21.04.2009. 20:15

29.aprīlī plkst.14.00 Valmieras Kultūras centrā notiks XIII Integratīvā mākslas festivāla bērniem un jauniešiem ar īpašām vajadzībām „Nāc līdzās!” reģionālais koncerts. Koncertā piedalīsies bērni un jaunieši ar īpašām vajadzībām, kuri uz skatuves paudīs savus mākslinieciskos talantus dziesmās, dejās, teatrālos un skatuves runas priekšnesumos.

Reģionālie koncerti norisināsies Valmierā, Jelgavā, Rēzeknē un Kuldīgā. Koncertu laureāti varēs piedalīsies festivāla noslēguma Lielkoncertā, kas 19.maijā notiks Rīgā, VEF Kultūras pilī. Savukārt labākie Lielkoncerta dalībnieki tiks aicināti uzstāties festivāla Ziemassvētku sarīkojumā Rīgas Doma baznīcā kopā ar profesionāliem māksliniekiem.

Koncerta laikā Valmieras Kultūras centrā varēs aplūkot arī bērnu ar īpašām vajadzībām un bērnu-bāreņu tēlotājmākslas un lietišķās mākslas darbu izstādi. Interesantākie darbi no visām reģionālajām izstādēm būs apskatāmi festivāla noslēguma izstādē Rīgā.

Festivālu „Nāc līdzās!" organizē un vada Festivālu fonds. Reģionālo koncertu apmeklēt aicināts ikviens interesents, ieeja bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV