Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

„Balto Lāču” pirmais lielkoncerts Rīgā

Sigita Paula Cepleviča, 22.04.2009. 10:59

Andris Baltacis ar grupu „Baltie Lāči” ļoti nopietni gatavojas savam pirmajam plašākajam koncertam Rīgā, kas notiks šo svētdien, 26.aprīlī, VEF Kultūras pilī.
„Balto Lāču” pirmais lielkoncerts Rīgā

Kā atklāja Andris Baltacis , koncertā skatītājiem tiks piedāvāti vairāki pirmatskaņojumi - gan paša Andra Baltača dziesmas, gan īpaši viņam sarakstīta Lailas Ilze Purmalietes dziesma „Tava Latgale”. Dziedātājs apgalvo, ka viņš ir liels Latgales patriots, un nevēlas dzīvot nekur citur kā Latgalē, neskatoties uz visām nebūšanām šajā reģionā, jo tieši Latgalei ir vislielākais potenciāls un attīstības iespējas, kā arī Latgalē ir vissirsnīgākie cilvēki.

Grupa „Baltie Lāči” ir iemantojuši lielas skatītāju simpātijas un jau trīs gadus pēc kārtas ieņem pirmo vietu Latvijas Televīzijas Šlāgeraptaujā. Grupas dibinātājam Andrim Baltacim gan ļoti nepatīk apzīmējums šlāgermūzika, jo tas nav latvisks, un visbiežāk saistās ar neprofesionālu dziesmu pasniegšanas veidu un zema līmeņa repertuāru. Grupas „Baltie Lāči” dalībnieki ir nopietni mūziķi, kuriem ir augstas prasības izpildījuma un dziesmu izvēles jomā, un, kā rāda lielā atsaucība, klausītājs Latvijā nav gluži bezgaumīgs nejēga, bet saprot, kas ir kas.

Andris Baltacis gan nebūs pirmo reizi uz VEF Kultūras pils skatuves, te viņš jau ir  iedziedājies  rokoperas “ Olivers” mēģinājumos, kur atveido policistu Rodžeru.

Grupas „Baltie Lāči” koncertā Rīgā piedalīsies arī vairāki grupas domubiedri un draugi.  Skatītājiem būs iespēja tikties ar Lieni Šomasi, Nokolā Roldānu, Kristapu Streiču, Hariju Ozolu, Santu Zapacku, Ievu Sutugovu un dziedošo „Rīgas Viļņu” galveno redaktoru Kasparu Antesu, kā arī koncertā piedalīsies deju grupa “ Duende”.


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV