Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

"Bichi" un Sara Savery ar jaunizveidoto projektu "Ghost Society" uzstāsies "Dirty Deal Cafe"

Alise Ģelze, 22.04.2009. 11:09

"Dirty Deal Cafe" sadarbībā ar Dānijas Kultūras Institūtu piedāvā pavasarīgi jutekliskām melodijām pārpilnas un pārsteigumiem bagātas 1.maija svinības, kurās uzstāsies dāņu elektroniski eksperimentālās mūzikas apvienība "Ghost Society"  un latviešu mākslinieces Anete un Alise Joste.
"Bichi" un Sara Savery ar jaunizveidoto projektu "Ghost Society" uzstāsies "Dirty Deal Cafe"

"Ghost Society" ir Tobiasa Vilnera ("Bichi", "Blue Foundation"), Saras Saveri ("People Press Play") un Lasses Herbsta kopprojekts.

Mūzikas producents Tobias Vilners uzsāka savu muzikālo karjeru, spēlējot ģitāru, sintezatru un izpildot vokālu, dāņu grupā "Blue Foundation". Tobias ir radijis mūziku arī vairākām filmām, tai skaitā ‚Krēsla‘ (Twilight) un  ‚Maiami Netikumi‘ (Miami Vice) un pie vairākiem projektiem ir strādājis kopā ar Dj Krush.

Ar savu individuālo projektu "Bichi" Tobias uzsāka elektroniski eksperimentālas mūzikas meklējumus, kuru rezultātā 2001.gadā tika izdots albums "Notwithstanding". Albuma tapšanā viņš iesaistīja arī dažus grupas “Blue Foundation” mūziķus. Albumā dzirdamo skaņdarbu vokālu izpildītāja - māksliniece Sara Savery atpazīstama arī kā "People Press Play" vokāliste, Rīgā uztāsies kopā ar "Ghost Society".

Šobrīd "Ghost Society" kopā ar starptautiski atzītu skaņu meistaru Gregu Kalbi ("Sonic Youth", "MGMT", "Yo La Tengo") strādā pie sava pirmā albuma, kurš tiks izdots 2009.gada nogalē.

Anete Kozlovska - dziesminiece no Kandavas, savās muzikālajās sologaitās dodas vienkārši kā Anete. Dažādu dzīves pārmaiņu mudināta, Anete ir atgriezusies pie akustiskās ģitāras un klavierēm un priecē klausītājus ar akustiskajiem koncertiem. Lai arī Anetes radošais un skatuves mūžs nav īss, līdz šim tapuši vien vairāki demo ieraksti. Iespējams, muzikāli meklējumi klejojot, bailes no lielāka apjoma darba ir atturējuši Aneti no ilgstoša un nopietna darba studijā. Tiesa, viņa pati apgalvo, ka šis ir brīdis, kad sperams nākošais solis. Anete ir saņēmusies un pavisam drīz uzsāks darbu pie debijas albuma ieraksta.

Jaunās mūziķes Alises Jostes koncerts klausītājiem piedāvās maigi un poētiski akustisku mūziku, kas ir vairāk kā tikai vienkārši mūzika – tās ir dziesmas ar dzīvesstāsta spēku, dziļas un emociju pilnas.

Vakara gaitā 'Dirty Deal Cafe' ir sagaidāmi dažādi pārsteigumi un visnotaļ pavasarīga svētku atmosfēra.

Ieeja no 20:00, koncertu sākums 21:00
Ieejas maksa 3,50 Ls / Maskavas 12, 2.korpuss

Mākslinieku linki:
Ghost Society - www.myspace.com/ghostsocietyofficialsite
Bichi –  www.myspace.com/bichi
Sara Savery -  www.myspace.com/saverycph
Anete - www.myspace.com/anetelv
Alise Joste – www.myspace.com/thesaddestalise

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV