Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Lielajā Ģildē notiks LNSO koncerts bērniem un vecākiem „Izdejosim pasaku!”

Inguna Upīte, 22.04.2009. 15:20

Ar koncertu 25. aprīlī Lielajā Ģildē noslēgsies šīs sezonas Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra koncertcikls „Simfoniskie koncerti bērniem un vecākiem”. Šoreiz tiks piedāvāta koncertprogramma „Izdejosim pasaku!”.
Lielajā Ģildē notiks LNSO koncerts bērniem un vecākiem „Izdejosim pasaku!”

Diriģents Andris Vecumnieks kopā ar Latvijas Nacionālo simfonisko orķestri klausītājus vedīs skaistajā pasaku valstībā, atskaņojot Māra Lasmaņa baletu „Sniegbaltīte un septiņi rūķīši”, šis būs baleta pasaules pirmatskaņojums, kurā piedalīsies Tāļa Sila horeogrāfijas studijas audzēkņi.

Kā jau ierasts, pirms koncerta notiks mūzikas instrumentu nodarbības, kurās šoreiz bērni tiks iepazīstināti ar firmas Yamaha izgatavotajiem sitaminstrumentiem – bungu komplektu, marimbu, bērnu perkusijām - tos demonstrēs LNSO sitaminstrumentālisti Edgars Saksons, Rihards Zaļupe un Elīna Endzele.

Krievu auditorijai nodarbību sākums plkst. 11:00, koncerta sākums plkst. 12:00.

Latviešu auditorijai nodarbību sākums plkst. 14:00, koncerta sākums plkst. 15:00.

Biļetes cena vienai personai uz koncertu – 3 Ls. Biļetes pieejamas Lielās Ģildes biļešu kasē Rīgā, Amatu ielā 6 un Biļešu paradīzes tirdzniecības vietās.

Ņemot vērā auditorijas milzīgo atsaucību un interesi, arī nākamajā sezonā LNSO piedāvās koncertciklu „Simfoniskie koncerti bērniem un vecākiem” un mūzikas instrumentu demonstrējumus - klausītāji tiks priecēti ar pieciem atraktīviem pasākumiem. Izglītības programma solās būt vēl aizraujošāka, artistiskāka, notiekošajā vēl vairāk aktīvi tiks iesaistīti bērni. Jau tagad ir iespējams iegādāties abonementus uz 2009./2010. gada sezonas bērnu koncertiem. Abonementa cena vienai personai uz visiem pieciem cikla koncertiem - Ls 10 / Ls 12, abonementi pieejami Lielās Ģildes biļešu kasē. Interesenti var iegādāties biļetes arī uz atsevišķiem koncertiem, biļetes cena vienai personai Ls 3.

Papildus informācija pieejama Lielās Ģildes biļešu kasē un www.lnso.lv .

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV