Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Jelgavā gaidāma Regeja nakts

Regeja kultūras vēstniecība, 23.04.2009. 10:14

Sestdien, 25. aprīlī, Jelgavā bārā „Jurate” pavasara nakti daudz siltāku padarīs Jamaikas mūzika, ko miksēs Latvijā atzīts regeja DJ duets „Crystral Sound System”.
Jelgavā gaidāma Regeja nakts

Sākot no plkst. 22 00 bārā „Jūrate” (Pasta iela 51/10) varēs dzirdēt gan pašu jaunāko regeju, dancehall un ragga, gan visiem zināmu gabalu regeja remiksus.

“Crystral Sound System” kopš 2006. gada spēlē setus Jamaikā populārajā regeja & dancehall un Kanādā/ASV/Lielbritānijā izplatītajā ragga-jungle stilā, koncentrējoties pārsvarā uz lipīgiem un pozitīviem, kā arī “jump-up” un “mash-up” gabaliem.

Saundsistēma katru nedēļas nogali uzstājas Latvijas klubos un pasākumos, kā arī viesojas ārzemēs. Tajā skaitā būts arī Jamaikā, kur gūta vietējās publikas un DJ-u atzinība par lielisku sniegumu, kā arī ierakstītas vairākas dziesmas un džingli ar vietējo “ragga-muffinu” piedalīšanos. Kā lielākie pasākumi ar “Crystral Sound System” piedalīšanos minami “Dance Summit 2007”, “2. Baltijas Grafitti Festivāls”, “Ride It Winter Jam ‘08”, “Fontaine Festival”, “Kite Party 2007”.

“Crystral Sound System” - pozitīvās deju grīdas entuziasti, Karību jūras salu un īpaši Jamaikas ritmu fani, apmaldījušies ragga džungļos vairs netiek ārā!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV