Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Rolanda Ūdra autorkoncerts klubā „Essential”

Ilze Malaševska, 27.04.2009. 23:08 | komentāri (2)

Klubs „Essential” jau otro svētdienu durvis ver pulksten 14.00. Šoreiz iemesls ir Rolanda Ūdra (tautā zināms kā Ūdrītis) autorkoncerts kopā ar mūzikas projektiem “U.K.”, “Maš Maš”, kā arī grupu “The Hobos”.
Rolanda Ūdra autorkoncerts klubā „Essential”

Galerijas:

Pirmā mūzikas apvienība, kas kāpj uz skatuves, ir duets „U.K.”. Dueta sastāvu veido Ūdrītis un Egons Kronbergs. Pēc savas populārākās dziesmas “Pekinā ir auksti” izpildīšanas grupai pievienojas perkusionisti, stīgu pavēlnieki, Kronbergu nomaina dziedātāja Anmary, kas pazīstama kā viena no realitātes šova „Talantu Fabrika” dalībniecēm, un uz skatuves jau atrodas mūzikas apvienība “Maš Maš”.

Simboliski vienotā muzikālā skanējumā, tikai nedaudz variējot ar atsevišķām mūzikas skaņām, grupas „U.K.” un “Maš Maš” dziesmas sagatavo klausītājus grupas „The Hobos” uznācienam. Neliela pauze, kuras laikā Ūdrītis un Andris Grīva vienojas divu dziesmu kopizpildījumam, no skatuves tiek novākti mūzikas instrumenti un krēsli, kas varētu traucēt grupas „The Hobos” uznācienam, un nodziest gaisma. Gaisma iedegas tikai tad, kad atskan pirmie grupas „The Hobos” dziesmas akordi, kas burtiski atdzīvina publiku un liek tai doties deju plača virzienā. Protams, neizpaliek tādas dziesmas kā „Flying away”, „Walk all night” un „Flashback morning”.

Koncerta organizatori bija parūpējušies par to, lai koncerta laikā mazākos kluba apmeklētājus pieskatītu Pepija. Tomēr amizanti bija mazo bērnu spiedzieni un sajūsmas kliedzieni, kas atskanēja no stilizētas rotaļu istabas, skaļuma ziņā bieži pārtrumpojot pat mūziķu sniegumu galvenajā kluba zālē.

Foto: Roberts Vidzidskis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV