Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Enrike Iglesiass faniem sagādā zvaigžņu mirkli - papildināts

Aiga Leitholde, 28.04.2009. 01:14 | komentāri (3)

Vakar, 27.aprīlī, „Arēnā Rīga” savu lielāko hītu koncertu sniedza superzvaigzne Enrike Iglesiass, ar klausītājiem piepildot visu arēnu!!!
Enrike Iglesiass faniem sagādā zvaigžņu mirkli - papildināts

Galerijas:

Enrikes Iglesiasa karjeras uzplaukums bija ap tūkstošgades miju. Tagad, pēc deviņiem gadiem dziedātāja fani ir izauguši, tāpēc arēnā bija redzama popmūzikai neierasti pieaugusi publika. Ieguvums bija mazāki spiedzienu spalguma decibeli, taču publikas atdeve bija apbrīnojama, jau sākot ar pirmo dziesmu. Dziedātājam bija uzcelta grandioza skatuve, ar lieliem ekrāniem abās malās. Viņu pavadīja spēcīga dzīvā grupa, kuras instrumentu skanējums dziedātāja hītiem piešķīra noskaņas dažādību. Īpaši uzteicama, manuprāt, bija solo ģitārista improvizācijas dažādība, spēlē iepinot roka, flamenko elementus. Arī kolorītā bekvokāliste bija spēcīgs skatiena magnēts. Diemžēl zāles parters ir tik pilns, ka dejošanas vietā atliek tikai mīdīties, mainot svaru te uz vienu, te uz otru kāju, svaiguma sajūtu iegūstot ar vēdeklīti „I love Enrique”. Interesanti, ka suvenīru stendā bija nopērkami plīša lācīši. Tos gan uz skatuves neredzēju, laikam tomēr taupības režīms mazo trofeju liek paturēt pie sevis.

Enrike Iglesias ir ieturējis vienkāršā džeka tēlu - t-krekls bēšā krāsā un cepure ar nagu. Zem bēšā krekla, izrādās, ir vēl viens balts, kas, sviedru samērcēts, labi atklāj Iglesiasa lielisko figūru. Jau pēc pirmās dziesmas dziedātājs atraisa publiku, uzrunājot klātesošos latviski! Koncerta pārsteigumu sagādā paši koncerta apmeklētāji! Noskatījis publikā aktīvu jaunu vīrieti, dziedātājs viņu aicināja uz skatuves. Klausītājs Normunds uz koncertu bija ieradies ar sievu Ilzi, kas vēlāk viņam pievienojas uz Enrikes baltā dīvāniņa. Dziedātājs pārim velta savu mīļāko balādi „Don't You Forget About Me”. Vēlāk viņš kopā ar Normundu veic skrējienu pa mēli, izpildot „Purple Rain”, kura piedziedājumu braši nodzied arī pats Normunds. Dažiem, laimīgajiem, fotoaparāta pogu nospieda pats Enrike, aicinot publiku iepozēt tiem cilvēkiem, kas koncertu skatīsies internetā. Taču koncerta kulminācijā dziesma „Hero” tiek veltīta 14 gadīgajai Katrīnai, kuru dziedātājs mīļi nosauc par savu mazo māsiņu. Promejot klausītāji priecīgi nobārsta zemē gulošos konfeti. Enrike ir tik dabiski smuks!- meitenes noelšas. Jā, ir dienas, kad lielās ASV zvaigznes mēdz būt rokas spiediena attālumā.

Foto: Vladislavs Punculs

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV