Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Klubs "POST" piedāvā atpūsties kopā ar "Otru Pusi" un ne tikai

Jevgenijs, 29.04.2009. 09:30

Šī nedēļa klubā „POST” būs gara, jo pasta durvis būs atvērtas arī svētdien.
Klubs "POST" piedāvā atpūsties kopā ar "Otru Pusi" un ne tikai

Trešdien, 29.aprīlī, „POST” notiks „Putru dienas 2009” noslēguma balle kopā ar grupu „Otra Puse” un dīdžeju Martin Alex (POST/COYOTE FLY). Līdz ar jaunā albuma „Nakts vai Rīts” izdošanu, grupa „Otra Puse” sākusi albuma prezentācijas koncerttūri, kas norisināsies arī Jelgavā klubā „POST”. Šajā koncerttūrē tiks piedāvāta nebijusi iespēja dzirdēt gan populārākās „Otra Puse”, gan arī dziesmas no jaunā albuma īpašā, no ierakstiem atšķirīgā skanējumā.

Mēs gribam, lai visi ietu uz darbu kā uz svētkiem, bet, lai viegli strādātos, vajag labi atpūsties! Tāpēc visi tiek laipni aicināti 1.maijā uz „POST”, lai atzīmētu darba un pavasara svētkus! Un nevajag īpaši pušķoties, nākam tajās pašām celtnieku drēbēs! Mēs taču vienmēr gatavi strādāt!

Par vakara viesiem kļūs Jelgavas deju studija „Kaprīze” ar savu aizraujošu priekšnesumu. Deju skolas „Kaprīze” jaunieši ir vieni no pieprasītākajiem dažādos televīzijas šovos un projektos: Zvaigžņu lietus, Dejo ar zvaigzni 2, Latvijas talanti u.c. Par muzikālo noskaņu viens no Latvijas Hip-Hop mūzikas izpildītājiem DJ Oganes!

Sestdien būs iespēja uz klubu tikt par brīvu! Iepriekšējā reizē Jums vajadzēja uzrādīt sarkanu salveti, bet tagad būs kas jauns! Sekojiet informācijai draugiem.lv!

Šajā vakarā gaidāmas izlozes, konkursi, balvas...! Klubā otro reizi viesosies DJ Raivo no Fashion Club. Muzikālais stils, ko viņš izvēlas nakts garumā, ir ļoti dažāds: gan Funky, House, Club, gan Tribal, Elektro, Trance…galvenais, lai šī mūzika vienmēr būtu aktuāla un atpazīstama. 

Pēc veiksmīgas sadarbības ar atpūtas kompleksu „ZEMGALE” arī šo svētdien notiks lielā loterija, kurā tiks izlozētas dāvanu kartes.

Sadarbības partneris:

SIA „KOMANDORS”: auto rezerves daļu un piederumu tirdzniecība (Jelgava, Pasta iela 43, tālr. +371 63083192), auto serviss un apkope (Jelgava, Tērvetes iela 63, tālr. +371 63027164)
WWW.KOMANDORSAUTO.LV
Atpūtas komplekss "ZEMGALE" (Rīgas iela 11, Jelgava)
WWW.ZEMGALE.INFO

Informatīvais atbalsts:

www.draugiem.lv, www.jelgavnieki.lv, www.ind-ex.lv, www.nightlife.lv, www.easyget.lv www.club.lv

Trešdiena – PTF studentiem 1 Ls, pārējiem: dāmām 1 Ls, kungiem 1 Ls
Ceturtdiena – dāmām bez maksas, kungiem 1Ls
Piektdiena, sestdiena – dāmām līdz 00:00 – 2Ls, kungiem – 3 Ls
No 4:00 Afterparty – 1Ls + Welcome Drink no kluba

Ieeja no 18+
Klubā darbojas FACE CONTROL!!

„POST CLUB”
Jelgava, Raiņa 14

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV