Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Jūti ritmu papēžos un nezini, kur izmantot disko statisko strāvu?

Elza Zīda, 29.04.2009. 16:08 | komentāri (2)

Saņemies, Disko Zvērs, un atgriezies pie senām un noturīgām vērtībām – dejošanu pie labi aizmirstām dziesmām un nakts baudīšanu uz noenkurota kuģa klāja savu tuvāko draugu un domubiedru sabiedrībā! Floating Disco paceļ enkuru un iepeld Rīgas sirdī!
Jūti ritmu papēžos un nezini, kur izmantot disko statisko strāvu?

KUR: 15. maijā no 22:00 līdz pirmo kaiju ķērcieniem Andrejostas Peldošajā darbnīcā

KAS: Dj Lex un Dj Inguss + bārs Bohemia 50/50/50 + neskaitāmi disko armijas pārstāvji

Pāris pārsteigumu mums vēl platformu kurpēs noslēpts, taču droši zini, ka ar īsto disko attieksmi un tērpu vari sacensties par Disko Zvēra titulu vai kā pāris – par Disko Karaļa un Karalienes kronēšanu. Kā ceturtais Disko pēc  kārta, šis būs Citāds. Mazais noslēpums - Bohemia 50/50/50 ir ko īpaši īpašu Tev sagatavojuši.

KĀ: Disko kļošenēs un mega lielās saulesbrillēs, afro frizūrām un spīdīgu mini kleitiņu tērptam/ai vai nopietni pa jūras tēmu (kapteiņa cepurē, strīpotā kreklā un Polliju, kas vienmēr vēlas cepumu, uz pleca) ar disko sajūtu sirdī un kājās

CIK: iepriekšpārdošanā (kontaktējoties ar organizatorēm) 2,50Ls; pasākuma dienā  4Ls

Nopludini ielās savu disko ritmu!

Ieeja no 18 gadiem. Alkoholu uz klāja pašrocīgi ienest nedrīkst. (Toties funky bārmenis spožā Travoltas kreklā Tev vēlīgi salies!)

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV