Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

LMK piedāvā iespēju mācīties prestižā Londonas mūzikas skolā bezmaksas

Latvijas Mūzikas kanāls, 29.04.2009. 16:25 | komentāri (1)

Platforma.lv un Latvijas Mūzikas kanāls sadarbībā ar mācību centru Linkturs aicina jaunos Latvijas talantus iesniegt savus darbus prestižai Londonas mūzikas skolai Tech Music Schools (TMS). Šī skola dod iespēju vienam Latvijas jaunajam mūziķim vienu gadu mācīties bez maksas. Kandidātam ir jāaizpilda anketa un jānosūta tā pa pastu kopā ar sagatavotu demo ierakstu.
LMK piedāvā iespēju mācīties prestižā Londonas mūzikas skolā bezmaksas

Konkursā var piedalīties dziedātāji, taustiņinstrumentālisti, bundzinieki, ģitāristi un basģitāristi. Lai piedalītos konkursā, kandidātam ir jāiet uz www.lmk.lv (sadaļā Projekti), www.linkturs.lv vai www.techmusicschools.co.uk un lejuplādē pieteikšanās anketu. Aizpildītu anketu ar pievienotu demo ierakstu jānosūta TMS.

30. jūnijā būs zināmi desmit pirmās kārtas uzvarētāji, kuri tiks uzaicināti uz konkursa finālu. Jūlija sākumā Rīgā LMK filmēšanas studijā TMS pārstāvji un profesionāli Latvijas mūziķi izvērtēs pretendetus un noteiks vienu uzvarētāju.

„Mēs jau vairāk kā 25 gadus profesionāli apmācam jaunos mūziķus. Starp mūsu skolniekiem ir  Radiohead, The Cure, Basment Jaxx u.c. labi zināmu grupu dalībnieki, ar kuriem jaunajiem mūziķiem būs iespēja tikties. Mēs meklējam radošus mūziķus no visas Eiropas, kuriem palīdzēt attīstīt talantu un atvērt ceļu uz lielo skatuvi,” stāsta Tech Music Schools īpašnieks Francis Sirua (Francis Seriau).

„Šis konkurss ir piemērots jauniem talantīgiem mūziķiem, kuri savu dzīvi vēlās saistīt ar mūziku. Mācības vienā no prestižākajām Londonas mūzikas skolām viennozīmīgi sniegs milzīgu pieredzi un lielisku platformu turpmākajai karjerai,” uzskata Latvijas Mūzikas kanāla radošais direktors un producents Arnis Kursītis. „Mēs esam priecīgi piedāvāt šādu iespēju, turklāt arī pēc konkursa noslēguma turpināsim atbalstīt un palīdzēt mūsu jaunajam talantam,” uzsver A.Kursītis.

Pēc konkursa Platforma.lv un LMK visa mācību gada garumā rādīs Latvijas studenta video dienasgrāmatu, kuru sagatavos TMS.

Pieteikšnās anketu vari lejuplādēt šeit:
http://www.lmk.lv/anketas/article.php?id=529822

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV