Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Sākusies pieteikšanās festivāla "RIGAS RITMI 2009" meistarklasēm

Kristīne Golubova, 02.05.2009. 10:54

Starptautiskais mūzikas festivāls „Rīgas Ritmi 2009” aicina visus interesentus pieteikties meistarklasēm, kas norisināsies no 30. jūnija līdz 4. jūlijam.
Sākusies pieteikšanās festivāla "RIGAS RITMI 2009" meistarklasēm

Starptautiskais mūzikas festivāls „Rīgas Ritmi 2009” aicina visus interesentus pieteikties meistarklasēm, kas norisināsies no 30. jūnija līdz 4. jūlijam.
Meistarklases pasniegs starptautiski atzīti džeza mākslinieki un augstas klases pedagogi, sniedzot iespēju jaunajiem talantiem iegūt jaunas zināšanas un dalīties pieredzē. Nodarbību pamatvirzieni tiks koncentrēti uz mūzikas teoriju un to praktisko pielietojumu, piedāvājot džeza izglītības programmas instrumentālistiem, vokālistiem, kā arī mūzikas klausītājiem ar dažādu muzikālo pieredzi.

Meistarklašu pedagogu komanda:
VINX /ASV/- vokāls un perkusijas;
     Vinx ir izcils baritona vokālists, perkusionists un producents. Sadarbojies ar daudziem talantīgiem un pasaulē atzītiem māksliniekiem - Sheryl Crow, Sting, Herbie Hancock, Taj Mahal, Branford Marsalis, Roscoe Lee Brown un Mother's Finest.
YAMANDU COSTA /Brazīlija/ - akustiskā ģitāra;
„Viens no Brazīlijas mūzikas visu laiku lielākajiem ģēnijiem” EYE FOR TALENT
MARIA JOAO /Portugāle/ - vokāls
Strādājusi ar Joe Zawinul Syndicate, Bobby McFerrin, Trilok Gurtu, Wolfgang Muthspiel, Kai Eckhardt.
MARKUS STOCKHAUSEN /Vācija/ - trompete, kompozīcija
„Markus Stockhausen ir unikāls un dominējošs spēlētājs, kurš ir spējīgs variēt starp klasisko, džeza un brīvās improvizācijas mūzikas žanriem." JOSEF WOODARD
MARILYN MAZUR /Dānija/ - perkusijas  
Spēlējusi Mile Davis grupā. Saņēmusi Ben Webster Award, Telenor Culture Award.
ELDAR Trio /ASV/ - klavieres, trio spēle
Billboard nodēvējuši viņu par ātrākajām džeza rokām. Eldar bijis nominēts Grammy Award 2007. „Viens no pārsteidzošākajiem māksliniekiem, ko jebkad esmu dzirdējis” BENNY CARTER
MATS HOLMQUIST /Zviedrija/ - džeza orķestris
Aranžētājs un Big Band līderis. Nodarbībās viņš izmanto savu pedagoģisko metodi “The General Method”, kas aprakstīta viņa grāmatā “ABZ of Big Band – The General Method”.

Vairāku dienu garumā paredzētas padziļinātas meistarklašu nodarbības vokālistiem un džeza orķestra mākslas apguvējiem, meistarklašu noslēguma koncerti norisināsies uz Tele 2 skatuves Vērmanes dārzā 3. un 4.jūlijā.

Vairāk informācijas par reģistrēšanos meistarklasēm meklējiet festivāla mājas lapas www.rigasritmi.lv meistarklašu sadaļā!
Vietu skaits meistarklasēs ir ierobežots! Pieteikšanās beigu datums – 2009.gada 20. jūnijs. Festivāla koncertus Rīgas Kongresu namā meistarklašu dalībnieki apmeklē bez maksas!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV