Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Jūnijā gaidāmi ģimenes koncerti Ķīpsalā

Mediaskala Records, 04.05.2009. 20:53

Lai paustu savu atbalstu bērnu tiesībām un drošības jautājumiem, 2., 3. un 4. jūnijā Ķīpsalā koncertēs tādi Latvijā zināmi mūziķi kā Jānis Stībelis, Deniss Paškevičs un „Riga Groove Electro”, dziedātāji AIVO un Niks Matvējevs, Kristīna Zaharova, Olga Rajecka, „Gainfast” solists Kaspars Zlidnis, Normunds Rutulis, Mārtiņš Freimanis, Lauris Reiniks, Marijas Naumovas bērnu ansamblis „Rondīno”, „Camerata Klaipeda” mākslinieciskā vadītāja Vilhelmasa Čepinska vadībā.

„Organizējot šos koncertus, mūsu mērķis ir sniegt iespēju bērniem ar ģimenēm apmeklēt koncertus par speciālām cenām Starptautiskās bērnu dienas ietvaros, redzēt, dzirdēt, novērtēt! Mēs gribam, lai Latvijas ģimenēm ir iespēja pozitīvi uzlādēties. Mēs varam to saukt arī tā – Latvijas ģimeņu salidojums Ķīpsalā”, atzīst koncertu producenti.

„Spēlēt mūziku – tā ir Dieva dāvana. Kas tiek darīts ar šo dāvanu, tas paliek katra paša ziņā. Šīs dāvanas vērtība neslēpjas koncertu skaitā vai nopelnītajā naudā. Tas ir veids, kā mūzika bagātina Tavu dzīvi, veido Tevi par labāku cilvēku un piedāvā Tev vietu, kur iet, kad visa pārējā dzīve ir sagriezusies ar kājām gaisā”, tā  ar Dona Denistona vārdiem gaidāmos koncertus Ķīpsalā komentē „Mediaskala Records” pārstāvji.

ATKLĀŠANAS KONCERTS
2. jūnijā – Starptautisko konkursu laureāta dziedātāja AIVO koncerts – pavadošais sastāvs – Riga Groove Electro un ģitārists Mārcis Auziņš saksofonista Denisa Paškeviča vadībā, piedalās – Normunds Rutulis, Lauris Reiniks, Olga Rajecka, Mārtiņš Freimanis, grupas "Gain fast" solists Kaspars Zlidnis, Kristīna Zaharova u.c.
Koncertu vadīs dziedātājs un Latvijas radio 1 ētera balss Kaspars Zlidnis.

3. jūnijā -  dziedātāja Jāņa Stībeļa solokoncerts – īpašais viesis – dziedātājs AIVO un Marijas Naumovas bērnu ansamblis „Rondīno”.

NOSLĒGUMA KONCERTS
4. jūnijā – Raimonda Paula melodijas stīgu orķestra Camerata Klaipeda izpildījumā ar Latvijas estrādes mākslinieku piedalīšanos. Solisti – dziedātājs AIVO, Niks Matvējevs un Kristīna Zaharova.
Mūzika gardēžiem - Astor Piazzolla skaņdarbi - Camerata Klaipeda izpildījumā, solists un mākslinieciskais vadītājs – Vilhelmas Čepinskis.

Koncertu sākums: plkst.: 20.00, ieeja no 18.30.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV