Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

“Dzelzs Vilka teātris” ieskanas klubā „Essential”

Ilze Malaševska, 04.05.2009. 21:09 | komentāri (2)

3. maijā koncertā klubā „Essential” grupa „Dzelzs Vilks” ļāva klausītājiem vērtēt pāris dziesmas no sava jaunā albuma “Dzelzs Vilka teātris” līdzās ierastajai koncertprogrammai, ko pārsvarā veidoja sen zināmas, līdzi dziedamas dziesmas. Kā sacīja „Dzelzs Vilks” solists Juris Kaukulis, tad „tas tāpēc, lai klausītāji nezaudētu interesi par jauno albumu”.
“Dzelzs Vilka teātris” ieskanas klubā „Essential”

Galerijas:

Koncerts iesākās dinamiskās un ātrās skaņās, skanot tādiem skaņdarbiem kā „Balerīna” un „Mana draudzene nakts”. Juris Kaukulis pēc šo dziesmu izpildīšanas uz skatuves aicināja ģitāristu Gundaru Rulli, kas palīdzēja „Dzelzs Vilka” skanējumam iegūt krietnāku jaudu. Pēc jestrā koncerta iesākuma sekoja nedaudz mierīgākas dziesmas, kas tika izpildītas kopā ar Dailes teātra aktrisi Ilzi Ķuzuli. Koncerts neizpalika arī bez tādām dziesmām kā „Vienas nakts meitene”, kas 90. gados bija sava veida kulta dziesma un visspilgtāk raksturoja grupas būtību tieši pirmajos albumos, un „Tev oranži mati”, kuru koncerta apmeklētāji uzņēma ar skaļām ovācijām un aplausiem.

Pirmatskaņotā grupas „Dzelzs Vilks” dziesma „Revolūcija”, kas iekļauta grupas jaunajā albumā, ir tikpat dinamiska, ātra un grupas repertuāram raksturīga. Jāsecina, ka dažādo vecumu grupu klausītāju aplausi, ovācijas, Jura Kaukuļa virtuozi aktīvā ģitāru maiņa (kopumā variējot ar trim mūzikas instrumentiem), enerģiskā dibena gorīšana un skatuves deja, viegli aizsmakusī balss un sliktā puiša tēls varētu būt iemesls, kādēļ klausītāji vēl ilgi nezaudēs interesi par grupu „Dzelzs Vilks”.

Foto: Roberts Vidzidskis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV