Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Klubā „Green Place” gaidāms viskrāšņākais pasākums tā pastāvēšanas vēsturē

Renārs Treijs, 05.05.2009. 11:26

Pirmo reizi Gustavs ciemosies Tukumā un sniegs koncertu klubā „Green Place” apmeklētājiem stundas garumā. Ar savu repertuāru Gustavs nebūs skops un izpildīs gan savus vecos labos, gan jaunos gabalus.
Klubā „Green Place” gaidāms viskrāšņākais pasākums tā pastāvēšanas vēsturē

Gustavo ir latviešu hip hop mūzikas izpildītājs. Viņš sāka muzicēt 1995. gadā, kad tika nodibināta grupa “Fact”. Kopš grupas izjukšanas, uzsācis veiksmīgu solo karjeru, izdodot jau 3 albumus. Gustavo ir pieckārtējs Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas ieguvējs.

Klubā “Green Place” viesosies arī DJ Saa-T (Renārs Treijs), kurš ir salīdzinoši jauns dīdžejs Latvijas klubu kultūrā, jo ir nesen atgriezies no Londonas piepilsētas Guildfordas, kur studēja mūzikas akadēmijā (Academy of Contemporary music) mūzikas producēšanu un biznesu. Saa-T arī izveido jaunu projektu ar nosaukumu SUGERFREE, kā arī "SUGERFREE MUSIC" breakbeat mūzikai veltītu radio šovu, kurš ir dzirdams online katru trešdienu www.nsbradio.co.uk.

Tiekamies piektdien klubā „Green Place” jau no 22.00

Uz šo pasākumu ieeja 5Ls, kā arī biļešu rezervācija pa tālruni +371 20313240

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV