Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Klubā „Essential“ gaidāma Over The Top pavasara sesija

Evija, 05.05.2009. 11:36

Ceturtdien, 7.maijā, klubā „Essential“ aizsāk pavasara sesijas ar Over The Top pasākumu, kurš šoreiz risināsies kluba Lielajā zālē, priecējot arvien vairāk RnB un hip hop mūzikas piekritējus.
Klubā „Essential“ gaidāma Over The Top pavasara sesija

Over The Top autors DJ Rapa (Club Essential) uz savu trešo pasākuma sēriju ir uzaicinājis Baltijas spēcīgākos RnB Djus: Dj Vento (Club Essential), Krii (Pūpoli), mixmaster AG (Soulpower) un DJ Mamania (G&G Sindikatas, Pacha Vilnius), kā arī dejotājus: Pro-X, Jam Style, Big Bounce un Shine Dance Crew un breakdance virtuozus Hi-Center un Nu-Age Crew, kuri uz kluba „Essential“ Lielās skatuves sacentīsies savā starpā, kārtējo reizi pierādot, ka ir labākie un atraktīvākie savas profesijas pārstāvji.

Pasākumu vadīs Latvijas talantīgākais RAP izpildītājs Gacho, kurš pasākuma karstākajās stundās neļaus stāvēt malā pat visnogurušākajiem dejotājiem. Gacho kopā ar saviem grupas biedriem Domino (DoBiiti), Fakts un DJ Aspirīns piedāvās ieskatu jaunajā albumā, kura prezentācija gaidāma šī gada maijā.

Pārsteigums pasākuma apmeklētājiem no DJ Rapa: jaunais DJ Rapa Mix CD!

Over The Top ir DJ Rapa RnB pasākumu sērija, kas piedāvā kluba apmeklētājiem nobaudīt dažādu mākslinieku uzstāšanās sākot no Baltijas spēcīgākajiem RnB un hip hop Djiem līdz pat Wu-Tang Clan pārstāvju dzīvajai performancei, kas nenoliedzami iekustina deju ritmos pat skeptiskākos kluba apmeklētājus. 

Dj Rapa ar mūziku aizrāvies jau agrā vecumā, meklējot iespējas piedalīties visā, kas ir saistīts ar un ap mūziku un pasākumu organizēšanu. Kopš 2006.gadā DJ Rapa kļuva par kluba „Essential“ rezidentu, viņam ir izdevies pierādīt, ka viņa mīlestība pret mūziku stāv pāri laicīgajām vajadzībām un spēj priecēt simtiem klubu un festivālu apmeklētāju visā Baltijā.

Over The Top īpašais viesis DJ Mamania no Lietuvas savu Dj karjeru aizsācis 1998.gadā, kad pēc Gang Starr koncerta nopirka savu pirmo hip hop ierakstu. Jau pēc pāris gadiem DJ Mamania uzvarēja Lietuvas DJ konkursā, kas deva viņam iespēju pievienoties Lietuvas hip hop grupai G&G Sindikatas. Uz šo brīdi DJ Mamania ir viens no Baltijas spēcīgākajiem „vinyl freaks“, kurš spēj apvienot savu rezidentūru klubā Pacha Vilnius ar daudzajām spēlēm Baltijas klubos. Dj Mamania piedalās tādu grupu ierakstos kā Skamp, Shmekla & Vaiper, Sel. Viņš ir spēlējis uz vienas skatuves ar Pharoe Monch, Dj Format, LoopTroop, Jeru The Damaja, Breakin Bread, DJ First Rate, Killa Kella un citiem.

Nelaid garām iespēju izkustēties RnB ritmos un izbaudīt spēcīgāko Baltijas hip hop mākslinieku perfomances. Tiekamies klubā „Essential“ Lielajā zālē ceturtdien, 7.maijā.

Vairāk informācijas:
http://www.essential.lv
http://www.myspace.com/djrapa1
http://djrapa.draugiem.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV