Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Klubs "Vecrīga" ar grupas "Baltie lāči" uzstāšanos atjauno "dzīvās" mūzikas klubu

Anete Kalniņa, 05.05.2009. 12:54

Sestdien, 8.maijā, plkst. 20.00 klubā „Vecrīga” koncerts – balle, kurā ar saviem  popsīgi roķīgajiem šlāgeriem muzicēs „Baltie lāči.” Kā īpašie viesi uzstāsies LNT ,,Zvaigžņu lietus” uzvarētājs Nikolā Roldāns un šova laureāts Kristaps Streičs.
Klubs "Vecrīga" ar grupas "Baltie lāči" uzstāšanos atjauno "dzīvās" mūzikas klubu

Arodbiedrību kultūras namu „Vecrīga” labi pazīst ne tikai daudzie tā mākslinieciskās pašdarbības kolektīvu dalībnieki,  bet arī tie, kas regulāri dodas uz kluba tradicionālajiem deju vakariem. Savulaik „Vecrīga” bija tikpat populāra vieta kā Lāčplēša ielas poligrāfiķu kultūras nams. Ja „poligrāfiķus” leģendārus darīja jauniņais diskžokejs Ainars Mielavs, tad „Vecrīga” izauklēja šobrīd tik pazīstamos „Labvēlīgā Tipa” mūziķus ar Normundu Jakušonoku un Ģirtu Lūsi priekšgalā, azartisko komponistu un aranžētāju Kristapu Krievkalnu, režisoru Kristapu Streiču , operdziedātāju Juri Ādamsonu. Viņi un vēl daudzi citi Latvijā populāri mūziķi savu muzikālo karjeru sākuši tieši klubā ’Vecrīga”.

Šopavasar klubā „Vecrīga” atkal gaidāmas svaigas vēsmas. Ar veco, labo devīzi – „Kad tad, ja ne tagad, kas tad, ja ne mēs, papildinot ar  – kur tad, ja ne „Vecrīgā”  - piedāvā rīdziniekiem dažādu žanru un stilu ,,dzīvo” grupu uzstāšanos.

Neskatoties uz to kad Latvijā pārāk populāri kļuvuši vārdi – krīze, bezdarbs un bankrots - klubs „Vecrīga” atkal aicina kopā lai iepriecinātu mūziku un dejas mīlošos kluba  uzticamos apmeklētājus , kā arī piesaistītu leģendārajai vietai jaunus fanus.

Grupa "Baltie lāči" ir viena no šobrīd populārākajām un noslogotākajām šlāgergrupām Latvijā. Savu pārsteidzošo popularitāti zilo ezeru zemes grupas dalībnieki ieguvuši ar rūpīgi veidoto repertuāru (visu dziesmu autori ir paši grupas dalībnieki) un savu emocionālo attieksmi pret publiku. Divus gadu pēc kārtas „Baltie Lāči” kļuvuši par absolūto uzvarētāju tiešraides balsojumos LTV1 Šlāgeraptaujā”. 2008.gadā triumfēja dziesma “Skaidro volūda”, 2007.gadā  - dziesma “Mātēm”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV