Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Klubu pasākumu sērija "SHARK ENERGY TOUR" turpinās

Andre Crash, 05.05.2009. 15:20

SHARK ENERGY DRINK ir paziņojis par lielāko klubu pasākumu sērijas Baltijā "SHARK ENERGY TOUR" turpinājumu ar īpaši enerģiskiem pasākumiem visā Latvijā!
Klubu pasākumu sērija "SHARK ENERGY TOUR" turpinās

Jau 9.maijā progresīvākajā Jelgavas nakts klubā „Post club” norisināsies 6. "SHARK ENERGY TOUR" pasākums, kurā uzstāsies publikai jau pazīstamie, pieprasītākie „zvērīgās enerģijas” DJ’i:

– Bogdan Taran (Amber Muse, Dancebox), populārākais elektroniskās mūzikas DJ Baltijā, viens no ievērojamākajiem „house” mūzikas pārstāvjiem Latvijā un absolūtais  klubu sessiju apmeklētības rekordists
– Andre Crash (a.k.a.Dj Crash) (Tasty Soundz, Latex Records) dīdžejs un producents, kura vārds neprasa liekus komentārus, katrā savā setā Crash  demonstrē plašu  mūzikas diapazonu no Chicago/Jackin House līdz pat  Progressive/Tech.
– Deros (Tasty Soundz, Latex Records). Lai arī samērā nesen, bet spēcīgi un pārliecinoši Latvijas klubu kultūrā ir ienācis DJ Deros, savas karjeras laikā spēlējies vairākos nozīmīgos klubu dzīves pasākumos – Essential Knock Out 2008, Sensation white u.c.

Pasākuma iesildošo daļu nospēlēs pieredzes bagātais European Hit Radio DJ Mārtiņš Kreilis a.k.a. Trakais Mārtiņš.

Jau nākamajos pasākumos "SHARK ENERGY TOUR" pievienosies arī citi labi pazīstami Latvijas DJ TOP10 laureāti – Kaspar Kondrat, [Ex] da Bass un Dj Rise. Katrs no tūres pasākumiem ir gaidāms ar jaunām emocijām, un atšķirīgu muzikālo baudījumu. Enerģisks deju šovs, un īpaši kokteiļi, kad ir tikai dažas no "SHARK ENERGY TOUR" sastāvdaļām!

Iepriekš jau ziņots, ka pagājušā gada novembrī Latvijā aizsākās līdz šim veiksmīgākā klubu pasākumu sērija "SHARK ENERGY TOUR", kas 5 mēnešu garumā apceļoja Latvijas ietekmīgākos elektroniskās deju mūzikas klubus un kopsummā sniedza patīkamus mirkļus vairāk kā pieciem tūkstošiem Latvijas elektroniskās mūzikas cienītājiem!

"SHARK ENERGY TOUR" atbalsta: SHARK ENERGY DRINK, draugiem.lv, nightlife.lv, Double coffee.
Tūres oficiālais radio: European Hit Radio

Pievienojies arī Tu ‘’SHARK ENERGY TOUR’’ party komandai!

Papildus informācija par tūri meklējama www.sharkenergy.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV