Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Muzicējošās lelles aicina mazos klausītājus Liepājā

Rinta Bružēvica, 05.05.2009. 15:56

„Latvijas Koncerti” vienu no jaunajām cikla Patiešām maziņiem programmām „Lelles un  mūzika” pēc veiksmīgās debijas Rīgā vedīs uz Liepāju. 17. maijā pl. 11.00 viesnīcā „Promenāde” notiks koncerts pirmsskolas vecuma bērniem, kurā mākslinieki, tērpušies leļļu kostīmos, atskaņos pazīstamu klasiķu un mūsdienu komponistu skaņdarbus. Lelles būs redzamas arī uz ekrāna multfilmu fragmentos.
Muzicējošās lelles aicina mazos klausītājus Liepājā

Programmā „Lelles un mūzika” lelle Malvīne (Inga Šļubovska) un lelle Pjero (Jānis Kurševs) dziedās, klauniņš (Mārtiņš Circenis) spēlēs klarneti, bet lelle Agnese (Agnese Egliņa) būs pie klavierēm.

Liepājas rotaļlietu veikals „Lāčuks” koncerta telpu izdaiļos ar daudzām jaukām rotaļlietām. Līdzās Rīgas māksliniekiem koncertā uzstāsies arī Liepājas baleta un deju studijas audzēkņi.

Bērniem sēdēšanai noderēs līdzi paņemtais spilventiņš.

Koncerta programmu vadīs Karina Bērziņa.

Biļetes cena  bērniem 2 lati, pieaugušajiem 3 lati. Biļetes var iegādāties Biļešu paradīzes kasēs, kā arī pirms koncerta norises vietā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV