Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Jauno vokālistu konkurss „Zelta balss” jau rīt klubā „Godvil”

Līva Bondare, 06.05.2009. 11:28 | komentāri (2)

Ceturtdien, 7. maijā, klubā „GODVIL” pirmo reizi norisināsies jauno vokālistu konkurss „ZELTA BALSS”. Pasākumā piedalīsies 100 dziedātāji no visas Latvijas vecumā no 6 līdz 18 gadiem.

Lai nokļūtu līdz finālam, solistiem bija jāiztur viena atlases kārta, kurā dalībnieki iesniedza dziesmu ierakstus. Šāda prakse Latvijā notiek pirmo reizi, bet tas palīdz nodrošināt konkursā labi sagatavotus un muzikāli baudāmus priekšnesumus,  skaidro konkursa idejas autore - jauniešu vokālās studijas "Rīgas akmentiņi" vadītāja Līva Bondare, kura vairāk sabiedrībā pazīstama kā grupas C-Stones soliste un LNT spēles "Lielais Jautājums" vadītāja.

Ideja par konkursa organizēšanu radās, lai jauniešus ieinteresētu mācīties un izkopt estrādes žanra solo dziedāšanu, īpaši ņemot vērā šī brīža situāciju, kad Latvijā arvien retāk tiek realizēti šāda veida pasākumi. "Konkursam jābūt noorganizētam tā, lai dalībnieki konkursa dienā justos gaidīti un ievēroti, nodrošinot tiem patīkamu atmosfēru, profesionālu tehnisko skanējumu un objektīvu - profesionālu žūriju”, stāsta L.Bondare.

Lai talantīgāko bērnu un jauniešu izvērtēšana notiku objektīvi un kvalitatīvi, konkursantu vokālās prasmes, muzikalitāti un skatuvisko sniegumu vērtēs kompetenta žūrija, kuras sastāvā būs: Mirdza Zīvere, Jānis Stībelis, Atis Auzāns, Kristaps Krievkalns, Agris Daņiļēvičs, Sanita Auškāpa, Juris Millers, Vanilla, Modris Skaistkalns un Jānis Polis.

Konkursa noslēgumā ar savu uzstāšanos visus laureātus priecēs konkursa vadītājs Markus Riva, dvīnītes Ana un Katrīne, Miks Dukurs, grupa „Latte” un Ginta Ēķe.

Informācija par konkursu:  www.zeltabalss.lv

Konkursu „ZELTA BALSS” organizē biedrība „Mūzikas balsis”.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV