Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Klubs „POST” aicina uz pasākumu „SHARK ENERGY TOUR”

Jevgenijs, 06.05.2009. 13:58

9.maijā klubā risināsies veiksmīgākā pasākumu sērija „SHARK ENERGY TOUR”.
Klubs „POST” aicina uz  pasākumu „SHARK ENERGY TOUR”

Pēc neilga pārtraukuma, turpinām nedēļas sākumu ar striptīzu. Kā nu kā ir pavasaris, un vīriešu hormoni tikai sāk aktivizēties. Nākamajā dienā R’n”B nakts ar DJ DZEE STYLES no LA ROCCA’s. Piektdien aktīva pre-partija pirms grandioza pasākuma, savukārt jau sestdien klubā „POST” atsākas „enerģijas tūre” SHARK ENERGY TOUR pēc dažu mēnešu pauzes.

Šī veiksmīgākā klubu pasākumu sērija SHARK ENERGY TOUR Latvijā aizsākās pagājušā gada novembrī, kas piecu mēnešu garumā apceļoja mūsu zemes ietekmīgākus elektroniskās deju mūzikas klubus un kopsummā sniedza patīkamus mirkļus vairāk kā pieciem tūkstošiem Latvijas klubu apmeklētājiem.

Jāatzīmē, ka „zvērīgās enerģijas” DJ sastāvs ir tik pat pievilcīgs, kā līdz šim – Bogdan Taran (Amber Muse, Dancebox), Andre Crash (a.k.a.Dj Crash) (Tasty Soundz, Latex Records) un Deros (Tasty Soundz, Latex Records). Šim trio nākamajos ENERGY TOUR pasākumos pievienosies vēl citi LV DJ TOP10 laureāti – Kaspar Kondrat (Club Essential), [Ex] da Bass (European Hit Radio) , DJ Rise (Flyingmice Records).

SHARK ENERGY TOUR vol.II pasākuma POST CLUBā, iesildošo daļu nospēlēs pieredzes bagātais DJ Mārtiņš Kreilis a.k.a. Trakais Mārtiņš no Eiropas Hītu Rādio, bet tūres rezidenti uz skatuves kāps tieši pusnaktī sekojošā secībā – Bogdan Taran, Andre Crash, Deros.

Sadarbības partneris:
SIA „KOMANDORS”: auto rezerves daļu un piederumu tirdzniecība (Jelgava, Pasta iela 43, tālr. +371 63083192), auto serviss un apkope (Jelgava, Tērvetes iela 63, tālr. +371 63027164)

Informatīvais atbalsts: www.draugiem.lv www.jelgavnieki.lv www.ind-ex.lv www.nightlife.lv, www.easyget.lv www.club.lv

Trešdien, ceturtdien - dāmām par brīvu, kungiem 1,5 Ls
Katru piektdienu un sestdienu dāmām līdz 00:00 – 2 Ls, kungiem 3 Ls
9.maijā dāmām līdz 00:00 2 Ls, kungiem 4 Ls
No 4:00 Afterparty – 1Ls + Welcome Drink no kluba

Ieeja 18+
Klubā darbojas FACE CONTROL

"POST CLUB"
Jelgava, Raiņa 14

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV