Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Sigita Jevgļevska piedāvā soloprogrammu "Avotā plaukstas mērkt..."

Guntis Kolerts, 06.05.2009. 20:06 | komentāri (1)

Sigita Jevgļevska aicina uz koncertiem – 30. maijā Liepājas Latviešu biedrības namā un 31. maijā Bēnes kultūras namā un Auces kultūras namā.
Sigita Jevgļevska piedāvā soloprogrammu "Avotā plaukstas mērkt..."

Sigita Jevgļevska ir teātra un kino aktrise, kuru vairums skatītāju atpazīst kā Ievu no populārā TV seriāla "Likteņa līdumnieki". Kopš 1993. gada Sigita ir Liepājas teātra aktrise. Pirms tam mācījusies Emiļa Melngaiļa Liepājas Mūzikas vidusskolas Vokālajā nodaļā. Sigita dzied jau kopš bērnības. Rakstījusi arī dziesmas, kuras savulaik kopā ar grupu izpildījusi mūzikas un mākslas festivālā "Bildes". Aktrises karjerā par nozīmīgām kļūst tieši muzikālās lomas. Līdzās dramatiskā teātra izrādēm spēlējusi un dziedājusi J. Lūsēna un M.Zālītes mūziklos "Kaupēn, mans mīļais", "Neglītais pīlēns", "Hotel Kristina", R.Paula un J.Petera mūziklā "Dāmu paradīze", J.Lūsēna un P.Brūvera operā-melodrāmā "Agrā rūsa", R.Paula un K.Anitena brīvdabas mūziklā "Dāvana mūsdienu sievietei" un citos.

2009. gadā izveidotajā Sigitas Jevgļevskas muzikāli literārajā soloprogrammā "Avotā plaukstas mērkt..." iekļautas Sigitai un klausītājiem tuvas un mīļas dziesmas. Koncertā, mijoties ar latviešu autoru dzeju, dzirdēsim pašas Sigitas, Jāņa Lūsēna, Jāņa Strazda, Zigmāra Liepiņa, Raimonda Paula un citu autoru dziesmas, uzburot neaizmirstamu viegluma sajūtu un prieku.

Sākot ar 2009. gada aprīli, kopā ar pavadošajiem mūziķiem Jāni Strazdu (taustiņinstrumenti) un Māri Kupču (akustiskā ģitāra) Sigita Jevgļevska savu solo programmu "Avotā plaukstas mērkt..." izpildījusi vairākās Latvijas pilsētās. Tā ir iespēja uz mirkli apstāties, padomāt un piedzīvot gaišu brīdi šajā neziņas pilnajā ikdienā.

Tuvākie koncerti:

30.maijā plkst.19.00 Liepāja Latviešu biedrības namā. Koncerta viesi – bērnu un jauniešu vokālais ansamblis „Gaismiņa” (vadītāja Dzintra Orba).
31.maijā plkst.16.00 Bēnes kultūras namā un plkst.19.00 Auces kultūras namā.

Interneta portālā www.sigita.draugiem.lv sadaļā "Mūzika" iespējams noklausīties komponista Jāņa Strazda speciāli rakstītu dziesmu S.Jevgļevskai ar Māras Zālītes dzeju "Es neesmu burve", kā arī sekot līdzi jaunākajām aktualitātēm.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV