Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Klubs „Art & Music bakery” aicina uz elektroniskās mūzikas pasākumu “Un – protected Provocation”

Ogata Samoļetova, 07.05.2009. 10:53

Piektdien, 8. maijā, plkst. 22:00 klubā „Art & Music bakery” uzstāsies viesi no Lietuvas, kuri ir sagatavojuši minimal techno un electro mūzikas jutekliskus setus. Savus miksus spēlēs arī talantīgs DJ ESEM no Latvijas.
Klubs „Art & Music bakery” aicina uz elektroniskās mūzikas pasākumu “Un – protected Provocation”

Lowfourënd uzdāvinās neaizmirstamus mūzikas un vizuālās mākslas harmonijas mirkļus. Īpaši šim vakaram viņš ir sagatavojis vizuālo materiālu no viņas producentes elektronikas mūzikas projekta bibliotēkas. Viņš kontrolēs divas lietas uzreiz - spēlēs mūziku kā DJ un šajā pašā laikā strādās ar vizuālo materiālu kā VJ

Sešu gadu laikā Lowfourënd organizējis daudzus pasākumus Lietuvā un Polijā. Neaizmirstamākie pasākumi bija kopā ar DJ Ides no Kalifornijas un ar Austrijas elektronikas mūzikas projektu The Smasher Dj's, kur viņam bija fantastiskā iespēja spēlēt dzīvajā un radīt mūziku pasākuma laikā. Katrā pasākumā, kur viņš miksē mūziku, viņš izmanto efektus, lai izmainītu skaņas un visos miksos šie efekti ir kā šova daļa.

Šajā gadā ir realizēts viņa patstāvīgs projekts ar nosaukumu No.Tech, kurš sadarbojas ar leiblu Portugālē „Test Tube netlabel". Maijā šis projekts piedāvās otro albumu ar izteiktu elektronikas mūzikas skaņu.

Vakara programmā seti no dīdžejiem:
Lowfourënd (Chaos Culture, LT)
Paull (Happysoul, LT)
ESEM (LV)

Ieeja: ar flyer LS 2.00 / bez LS 3.00

www.bakery.lv

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV