Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

„Das Sonntags Legion” un „Damn Seagulls” šonedēļ koncertēs klubā „Space Dog”

Edgars Āboliņš, 07.05.2009. 13:05

Ceturtdien, 7. maijā, un piektdien, 8. maijā, klubā „Space dog” gaidāmi divi vērā ņemami koncerti ar pašmāju un ārzemju mūziķu piedalīšanos.
„Das Sonntags Legion” un „Damn Seagulls” šonedēļ koncertēs klubā „Space Dog”

7. maijā „Space dog" notiks post-rock vakars, kurā bez dīdžeju spēlētās mūzikas uzstāsies arī projekts „Das Sonntags Legion", kurā apvienojušies dažādu citu Latvijā jau zināmu alternatīvās mūzikas grupu („Soundarcade", Band versus music", „S.I.L.S.", „Backflow" u.c.) dalībnieki. „Das Sonntags Legion" šis koncerts būs laba iesildīšanās gaidāmajam festivāla „Emergenza" finālam Somijā 16. maijā. Jāatgādina, ka Latvijas atlasē grupa ieguva augstāko žūrijas vērtējumu.

Savukārt piektdien, 8. maijā uz „Space dog" skatuves redzēsim somu rokgrupu „Damn Seagulls", kas labi zināma populārā TV šova „Dudesons" skatītājiem (vairākas grupas dziesmas iekļautas šova skaņu celiņā, ieskaitot „Dudesons" tituldziesmu) un šovasar gatavojas uzstāties vairākos lielākajos Somijas vasaras festivālos.

Abu koncertu sākums 22:00 un uz piektdienas koncertu ieeja ir bez maksas. „Space dog" atrodas Vecrīgā, Vecpilsētas ielā 19.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV