Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Latvijas delegācija Maskavā sāk rakstīt Eirovīzijas dienasgrāmatu

Ieviņa Ancena, 07.05.2009. 16:45 | komentāri (1)

No šīs nedēļas līdz pat Eirovīzijas dziesmu konkursa noslēgumam - 16. maijam - Latvijas Televīzija aicina sekot līdzi Latvijas nacionālās atlases uzvarētāja Intara Busuļa un viņa komandas gaitām Maskavā.

Katru dienu Eirovīzijas mājas lapā (www.eirovizija.lv) tiks publicēts jauns ieraksts Eirovīzijas dienasgrāmatā, kurā par aizvadītās dienas galvenajiem notikumiem un delegācijas piedzīvojumiem visas grupas vārdā domās dalīsies LTV nacionālās atlases projekta vadītāja un Latvijas delegācijas vadītāja Iveta Lepeško.

Dienasgrāmata fiksēs gan mēģinājumu, preses konferenču un dažādu oficiālu tikšanos rezultātus, gan sniegs ieskatu Latvijas delegācijas ikdienā - sadzīvē, atpūtā un emocijās, kas saistītas ar gatavošanos konkursam. Netrūks aizraujošu un intriģējošu ziņu par citu valstu dalībniekiem. Tāpat ar dienasgrāmatas starpniecību varēsim ielūkoties Intaru pavadošās komandas paveiktajos un vēl gaidāmajos darbos, kā arī gūt ziņas par konkursa norisēm viņpus skatuvei: baumas, kuriozi, pārpratumi un paradoksi garantēti!

Pirmie divi Eirovīzijas dienasgrāmatas ieraksti par pirmajām divām dienām Maskavā jau pilnībā lasāmi Eirovīzijas mājas lapā. Tajos Iveta Lepeško dalās iespaidos par pirmā mēģinājuma norisi, Eirovīzijas skatuvi, sniedz informāciju par to, kādas priekšrocības no organizētāju puses tiek piešķirtas katrai delegācijai, kā arī vēsta par pirmo preses konferenci un ekskursiju uz Sarkano laukumu. Dienasgrāmatas ieraksti neiztiek arī bez jaunākajām baumām par Krievijas Ministru prezidenta Putina lēmumu saistībā ar atvieglojumiem robežu šķērsošanā, par konkurentu PR aktivitātēm un hokeju...

Atgādinām, ka Eirovīzijas konkursa starptautiskais fināls Maskavā notiks no 12. līdz 16. maijam. Latvijas nacionālās atlases uzvarētājs Intars Busulis tajā piedalīsies, tikai un vienīgi pateicoties sponsoru - „Narvesen" un „Latvijas Krājbankas" sniegtajam atbalstam. Ar dziesmu „Probka" viņš ar trešo kārtas numuru uzstāsies otrajā pusfinālā 14. maijā.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV