Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Klubā “Essential” notiks otrais Danscotheek Sessions pasākums

Kris Hovel, 11.05.2009. 11:05

Piektdien, 15. maijā, klubā “Essential” notiks otrais Danscotheek Sessions pasākums.
Klubā “Essential” notiks otrais Danscotheek Sessions pasākums

Pēc pirmā Danscotheek Sessions pasākuma martā esam saņēmuši ļoti daudz labas un pozitīvas atsauksmes. Kluba "Essential" lielā zāle sen nebija pulcējusi tik daudz Minimal / Techno / Tech House mūzikas cienītāju uz vienas deju grīdas, atmosfēra bija vienkārši burvīga. Un pat daudzi no Danscotheek regulārajiem pasākumu apmeklētājiem pirmo reizi kautrīgi atnāca uz "Essential", visi patiešām bija patīkami pārsteigti un ir gatavi atkal atgriezties, ja Danscotheeks atkal atgriezīsies.

Klubs „Essential” un Danscotheek kopīgi ir nolēmuši turpināt pasākumu sēriju (Danscotheek Sessions 002 @ Essenatial Club) un dot vēl vienu neaizmirstamu nakti visiem kluba apmeklētājiem ar saviem labākajiem residentiem: KRIS HOVEL & LAURENT DATHIE un protams, JOE LE GROOVE – Danscotheek residentu no Londonas. Un lai Jūsu galvas nebeigtu griezties un reibt no video projekcijām uz lielā ekrāna, esam uzksatuves atkal aicinājuši VJ Wickiss + vēl daudzi citi video meistari, kas rotaļāsies ar jūsu acīm un prātiem.


Main room:
AL DEE (Essential Club)
KRIS HOVEL (Danscotheek/Pencilhaus)
JOE LE GROOVE (Danscotheek/Red Light/Radikal Groove/UK)
LAURENT DATHIE (Danscotheek/Pencilhaus)
+
VJ WICKISS (Klusa Daba)


Resursi internetā:
www.myspcae.com/danscotheek
www.myspace.com/joelegroove
www.myspace.com/krishovelmusic
www.myspace.com/laurentdathie  
www.myspace.com/wickiss  
www.essential.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV