Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

„100 baltas dvēseles” piedāvā šūpuļdziesmas pieaugušajiem

Evita Bandere, 11.05.2009. 14:50 | komentāri (3)

Tik tikko izdevuši pirmo albumu „Jūtīgs un atdalīts” kolektīvs „100 baltas dvēseles” sniedza savu otro koncertu, siltā svētdienas vakarā ciemojoties Spīķeru kultūras mezglā „Dirty Deal Cafe”.
„100 baltas dvēseles” piedāvā šūpuļdziesmas pieaugušajiem

Galerijas:

Mārtiņš Jansons ar domubiedriem, tostarp Edgars Rubenis, Alise Joste, Ivars Krasts, Jānis Burmeisters  un citi - kopā astoņi mūziķi - , mīlīgi iekrāmējušies uz skatuves, klausītājus ved skaņu mākslas ceļojumā, kas finišējas krietni augstāk par skatuves dēļiem.

Rotājušies ar baltām, eņģeļiem piedienīgām pūkām, mūziķi ik pēc dziesmas ieņem vietu pie cita instrumenta. Katra dziesma ar videoprojekciju palīdzību tiek ietērpta vizuālā tērpā. Izskan mūzikas instrumentiem un dažādiem priekšmetiem pavadīti emocionāli dziedājumi, un mūziķi uzbrauc debesīs, klausītājā atstājot vietu pārdomām par tveramām un netveramām lietām, sajūtām, notikumiem.

Foto: Anrijs Požarskis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV