Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Pēters Brūveris un Aigars Voitišķis prezentēs jauno albumu

Jānis Penka, 11.05.2009. 18:03

Čili Picas Drauga karte, Platforma.lv un Pro1 HD Studio aicina uz unikālu dzejnieka Pētera Brūvera un mūziķa Aigara Voitišķa koncertu svētdien, 17.maijā dzīvās mūzikas festivāla ietvaros klubā “Essential”.
Pēters Brūveris un Aigars Voitišķis prezentēs jauno albumu

Koncertā Brūvers un Voitišķis prezentēs savu jauno albumu “Stikla laivas”, kura pamatdoma vēsta, ka visi dzejoļi kādreiz bija dziesma. Jaunais albums ir unikāls ar to, ka tajā iekļauti arī Pētera Brūvera dzejas lasījumi. Mp3 formātā albums jau pieejams mājas lapā www.Platforma.lv un koncerta apmeklētāji ar bezrindas.lv biļetē norādītā koda palīdzību to var lejupielādēt bez maksas. CD formātā albums būs pieejams no 18.maija.

Koncertā Aigars Voitišķis atzīmēs savu 50 gadu jubileju. Viņa darbu retrospekcijā uz skatuves pievienosies arī vakara koncerta viesi: Ieva Akurātere, Uģis Prauliņš, Ainars Mielavs, Ingus Ulmanis, Aigars Grāvers un Aigars Krēsla.

Pēteris Brūvers un Aigars Voitišķis jau ceturto gadu sadarbojas ambientās mūzikas un vides zinātnes kopprojektā “Dabas koncertzāle”, kurā Brūvers piedalās kā dabas dzejnieks ar savām sacerētajām dzejas rindām par “Dabas koncertzāles” varoņiem – praulgrauzi, čunčiņu, ūdens maksteni un ķērpi.

Uz dienas koncertu, kas sāksies plkst. 14:30 (ieeja no plkst. 14) īpaši gaidīti būs vecāki ar bērniem. Bērniem līdz 6 gadu vecumam ieeja bez maksas, par viņiem gādās Pepija no “Ballītes bērniem” Jampadrača (www.ballitesberniem.lv).

Vakara koncerta sākums – plkst. 20, durvis būs atvērtas no plkst. 19. Pēc koncerta visi aicināti uz “afterparty” R&B zālē.

Biļetes pa Ls 1 (dienas koncerts) un Ls 2 (vakara koncerts) nopērkamas iepriekšpārdošanā internetā - www.bezrindas.lv. Klubā “Essential” pirms koncerta – par latu dārgāk. Interesenti aicināti piedalīties konkursā mājas lapā www.Platforma.lv un laimēt ielūgumus uz koncertu! Pirmajiem 200 katra koncerta apmeklētājiem, uzrādot Čili Picas Drauga karti, ieeja 2 personām bez maksas.

Kā ierasts, tiešraidē dienas un vakara koncerti būs redzami mājas lapā www.Platforma.lv. Tos ar septiņām augstas izšķirtspējas (Full HD) kamerām filmēs profesionāļi no Pro1 HD Studio un vēlāk rādīs Latvijas Mūzikas kanāls (LMK).

Koncertu piedāvā Čili Pica Drauga karte, Platforma.lv, Pro1 HD Studio, Club Essential un LMK.

Ar Čili Picas Drauga karti ēd visās Čili Picās par vislabākajām cenām un klausies vislabāko mūziku.

Pēc nedēļas – 24.maijā – Čili Picas Drauga karte piedāvā Melo-M jaunā albuma “Around The World” prezentācijas koncertu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV