Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Jau ceturtdien Krievijas leģendārākā rokgrupa „Машина времени” uzstāsies Rīgā

Liene Pundore, 12.05.2009. 15:11

„Машина времени” 14. maijā sniegs koncertu „Arēnā Rīga”, kur mākslinieki divu stundu garumā dzīvajā skanējumā izpildīs 40 dziesmas amfiteātra konfigurācijā. Koncerta sākums plkst. 20.00, ieeja no 19.00. Biļešu iepriekšpārdošana turpinās visās Biļešu servisa kasēs.
Jau ceturtdien Krievijas leģendārākā rokgrupa „Машина времени” uzstāsies Rīgā

Grupa īpašu uzmanību pievērš tehniskajam nodrošinājumam, un kopā ar māksliniekiem ieradīsies 11 tehniskie darbinieki, kuriem uzticēta skaņas un gaismu iekārtu uzstādīšana. Savukārt grupai dienu pirms koncerta notiks ģenerālmēģinājums. Andrejs Makarēvičs intervijā solījis, ka koncertā noteikti būs video instalācija.

Машина времени” četrdesmit gadu laikā ir spējusi radīt un saglabāt skaņdarbu burvību. Tās dalībnieki ir dzīvas leģendas, jo viņi ir spējuši palikt uzticīgi mūzikai un kopīgi strādāt, lai priecētu publiku visus šos gadus. Viņi ir ļāvuši noticēt, ka īsts roks spēj eksistēt dažādos laikos un dažādos politiskos un ekonomiskos apstākļos. Grupa vēl joprojām izdod albumus, savukārt viņu koncertu grafikā nav brīvu datumu vairāku mēnešu garumā, kas viņus padara par dzīvām leģendām.

Kā jau iepriekš ziņots, gatavojoties jubilejas turnejai, grupas oficiālajā mājas lapā www.mashina.ru tika izveidots dziesmu saraksts, kurā bija iespēja balsot par mīļākajām no apmēram 600 dziesmām, no kurām lielākais vairums daudzus gadus nav skanējušas ne radio ēterā, ne uz skatuves. Nobalsoja vairāk kā 30 000 cilvēku un tā rezultātā jubilejas turnejai tika izvēlētas 40 dziesmas – tātad pašas labākās un klausītāju sirdīm tuvākās. Andrejs Makarēvičs solījis izpildīt arī jaunākās dziesmas, kuras nav skanējušas iepriekš, jo „Машина времени” – (Kr.) – laika mašīna – spēj ielūkoties ne tikai pagātnē, bet arī nākotnē.


Resursi internetā:
www.mashina.ru
www.mv-forum.com – fanu kluba mājas lapa
www.makar.info – Andreja Makarēviča mājas lapa

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV