Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Jauniešu kori „Konsonanse”, „Bonus” un vokālā grupa „Pozitīvs” dziedās Jūrmalā

Līga Tarbuna, 13.05.2009. 09:35

31.maijā Dzintaru koncertzālē notiks V Jauniešu koru lielkoncerts „Dziedam Jūrmalā!”. Valmieru lielkoncertā pārstāvēs vokālā grupa „Pozitīvs”, Valmieras Kultūras centra jauniešu koris „Konsonanse” un Valmieras Valsts ģimnāzijas koris „Bonus” diriģenta Imanta Toča vadībā.
Jauniešu kori „Konsonanse”, „Bonus” un vokālā grupa „Pozitīvs” dziedās Jūrmalā

Koncertā piedalīsies 17 jauniešu kori no Jūrmalas, Rīgas, Rēzeknes, Bauskas, Jelgavas, Ventspils un Valmieras, džeza grupa „Riga Groove Electro”, kā arī īpašie viesi – džeza mūzikas zvaigzne James „Plookie” Werts no Igaunijas un jaunie solisti Ieva Sutugova, Elīna Čampere, Daumants Kalniņš un Dace Vaišļa. Koncertprogrammā skanēs populārāko pasaules un Latvijas mūsdienu autoru dziesmu aranžējumi koriem un solistiem.

„Dalība Jauniešu koru lielkoncertā „Dziedam Jūrmalā!” Valmieras kolektīviem kļuvusi par ikgadēju tradīciju. Iepriekšējos gados lielkoncertā piedalījās jauniešu koris „Konsonanse” vokālā grupa „Pozitīvs” un bigbends „Valmieras puikas”. Pagājušajā gadā pirmo reizi koncerts notika Dzintaru koncertzālē. Šogad tradīcija tiks turpināta, pulcējot kopā arvien jaunus kolektīvus,” informē Imants Točs.

Koncerta pirmajā daļā skanēs R.Paula dziesmu popūrijs, dziesmas no I.Kalniņa, I.Purmalietes, Stinga un citu mūziķu repertuāra vokālās grupas „Pozitīvs”, koru un solistu izpildījumā, savukārt otrajā daļā muzicēs „Riga Groove Electro” kopā ar James „Plookie” Werts un solistiem. Koncerta noslēgumā izskanēs G.D.Veisa „What a Wonderful World” visu koncerta dalībnieku izpildījumā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV