Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Klubā „Essential” gaidāms pasākumu sērijas ”BREAKZORS! The Breakbeat Alliance” turpinājums

Evija, 13.05.2009. 13:49

”BREAKZORS! The Breakbeat Alliance” ir breakbeat mūzikas novirziena pasākumu sērija. Tās idejas pamatā ir militāra tēma, ar kuras palīdzību tiek popularizēta breakbeat mūzika Latvijas klubu kultūrā. Lai aizstāvētu alianses intereses, uzbrukumi tiek organizēti dažādos deju klubos un izklaides vietās, iesaistot valsts spēcīgākos breakbeat dīdžejus, tādejādi izveidojot frontes līniju cauri visai Latvijai. Breakbeat Alliance uzbrukumu sērija tiek organizēta nevis kā tūre, bet gan kā spontāni pasākumi, jo nekad nevar zināt, no kuras puses uzbruks alianses biedri.
Klubā „Essential” gaidāms pasākumu sērijas ”BREAKZORS! The Breakbeat Alliance” turpinājums

22.maijā pulksten 23.00 klubā „Essenatial” trešo uzbrukumu sāks galvenais virsseržants – DJ Saa-T (Sugerfree Music). Uzbrukuma bombardēšanu uzņemsies ģenerālleitnants un idejas autors DJ Virus 332 (ILLEGAL DJ TEAM RIGA) kopā ar galveno virsseržantu – DJ Offito (Viator Promotions), bet militāro operāciju noslēgs virsseržants – DJ Matt.Li.

Visa šī uzbrukuma laikā par īpaši militārām vizualizācijām rūpēsies specaģents VJ Pe Joke (ILLEGAL DJ TEAM RIGA), savukārt par spēcīgiem gaismu efektiem rūpēsies viņa kolēģis LJ Lightboy (ILLEGAL DJ TEAM RIGA).


Sīkāka informācija par vadošajiem alliances biedriem:

www.illegal.lv

www.viatorpro.com

www.sugerfreepromotions.com

www.djtop.lv/matt.li


Dreskods šim pasākumam ir militārs.

Kā kļūt par alianses kareivi? Kareivim ir jāierodas uzbrukuma norises vietā un jāpiedalās! Dalība līdz 24.00 ir bez maksas! No 24.00 ieeja ir Ls 5, bet no 04.00 dāmām bez maksas, pārējiem Ls 3.

Alliances informatori un atbalstītāji: ILLEGAL DJ TEAM RIGA, Viator Promotions, Sugerfree Promotions, NSB radio un EHR Party Service.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV