Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

„Dzelzs vilka teātris” tiks rādīts "Studentu klubā"

LMA Studentu klubs, 13.05.2009. 21:11

Trešdien, 20. maijā plkst. 20:00 "Studentu kluba" klusināto koncertu sērijā akustiskā versijā pilnībā dzirdēsim jaunāko grupas „Dzelzs Vilks” veikumu – albumu „Dzelzs vilka teātris”.
„Dzelzs vilka teātris” tiks rādīts "Studentu klubā"

Jaunā albuma nosaukums radies, apkopojot līdz šim neizdoto „Dzelzs Vilka” teātra mūziku. "Bieži vien tās dziesmas jau ir kaut kas vairāk nekā tikai teātra mūzika — tās dzīvo koncertos, maģīšos un klausītāju galvās. Mēs izdomājam, ka visas šīs idejas attīstīsim, izdosim un nosauksim par Dzelzs vilka teātri. Citēsim paši sevi un stāstīsim dažādus stāstus," saka Juris Kaukulis.

Šoreiz grupa sola spēlēt tikai rokdziesmu akustiskās versijas – arī koncerta otrajā daļā „Dzelzs Vilka” rokenrols intīmā noskaņā.

Ieeja klubā no plkst. 19:00, koncerta sākums plkst. 20:00, biļetes pie ieejas klubā, studentiem Ls 3,00, ne-studentiem Ls 4,00

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV