Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

„Zaļā 4diena” aicina piedalīties akcijā

Guna, 14.05.2009. 11:07 | komentāri (1)

Nākamnedēļ, 21. maijā „Zaļā 4diena” uz peldošās darbnīcas, Andrejsalā, sadarbībā ar „ Latvijas Zaļo punktu“ rīko akciju, kurā būs iespēja laimēt lidojumu „Aerodium“ vertikālajā vēja tunelī.
„Zaļā 4diena” aicina piedalīties akcijā

Lai šādu balvu iegūtu, koncerta apmeklētājiem jāierodas uz pasākumu ar saplacinātu otrreizējās pārstrādes PET pudeli, kurā ielikta zīmīte ar vārdu, uzvārdu un telefona numuru. Pie ieejas būs plastmasas konteineri, kuros pudele jāatstāj. Lielākas izredzes vinnēt ir tiem, kuri atnesīs vairāk kā vienu pudeli. Laimīgais uzvarētājs tiks noskaidrots pasākuma laikā izlozes kārtībā.

Savukārt, ja Daugavas vējš būs sapūtis, varēs cienāties ar „Zaļajās 4dienās“ jau tradicionāli klātesošo „GreenDo“ zālīšu tēju. „GreenDo“ ģimene pasākumā sola tuvāk pastāstīt par pielietojumu vasarā lietojamiem produktiem no „GreenDo“.

„Zaļā 4diena uz kuģa“ norisināsies „Peldošajā darbnīcā“, Andrejsalā. Tajā uzstāsies grupa „IVA”, „Tramplīni” un „Satellites LV”. Ieeja no plkst. 20:00 un ieejas maksa – 2.50 Ls.

Vieni no pasākuma dalībniekiem, grupa „Satelittes LV“ 18. maijā viesosies LTV raidījumā „SEMS“, kurā pastāstīs gan par „Zaļās 4dienas“ uzstāšanos, gan saviem – diviem šomēnes iznākušajiem albumiem – „Vadu“ un „Bezvadu“. Jāatzīmē, ka albuma "Bezvadu" konceptuālo ideju ilustrētais skaņdarbs "Saules baterijas" precīzi sasaucas ar pasākumu cikla „Zaļā 4diena“ filozofiju. "Es ticu, ka katrs cilvēks, katra ģimene, saimniecība nākotnē būs spējīga pati nodrošināt sevi ar visiem nepieciešamajiem energoresursiem, izmantojot, piemēram, videi draudzīgu saules enerģiju," stāsta Jānis Žilde.

„Zaļā 4diena“:
www.myspace.com/zalja4diena
www.draugiem.lv/music2/artist/?id=58272

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV