Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Piesakies dalībai “ Hip hop freestyle battle” sacensībām „.. un vārdi bira straumēm 09” Siguldā

Gatis Brauns, 15.05.2009. 10:18 | komentāri (1)

30. maijā Siguldas pilsētas svētku ietvaros, analoģiski iepriekšējam gadam, Raiņa parkā norisināsies “hip hop freestyle battle” (brīvrunu cīņas) sacensības „.. un vārdi bira straumēm 09”, kurās aicināts piedalīties ikviens Latvijā plaši nezināms hip hopa mākslinieks jeb MC.
Piesakies dalībai “ Hip hop freestyle battle” sacensībām „.. un vārdi bira straumēm 09” Siguldā

Lai piedalīto “hip hop freestyle battle”, pretendentiem no 4. maija līdz 27. maijam plkst. 17:00 jāatsūta pieteikuma anketa elektroniskā formātā, kas, tāpat kā nolikums, pieejama pasākuma „..un vārdi bira straumēm 09” (www.hhfreestyle.lv) un Siguldas Novada domes mājaslapā.

Dalībnieku atlasi veiks neformālās organizācijas „Kungu_nams” izvirzīti pārstāvji, izvēloties astoņus labākos pretendentus. Atlases uzvarētāji tiks informēti personīgi.

Balstoties uz 2008. gada veiksmīgo pieredzi, konkursa struktūra būs identiska –dalībnieki trijās kārtās 90 sekunžu laika limitā skaitot tekstu par nejauši izvēlētu tēmu no skatītāju vidus iepriekš nedzirdētas mūzikas pavadījumā cīnīsies par uzvarētāja titulu un vērtīgām balvām no „Dynamic records”.

Sacensības norisināsies 3 posmos. Sacensības vērtēs kompetenta žūrija četru cilvēku sastāvā. Lai saglabātu intrigu gan dalībnieku, gan arī citu interesentu vidū, dalībnieku un žūrijas sastāva vārdi netiks izpausti līdz pat pasākuma norisei.

Cīņu laikā aizliegts lietot necenzētus vārdus, tekstus, kas mudina naida kurināšanu (rasu, reliģisko, nacionālo un sociālo), lietot alkoholiskos dzērienus un psihotropās vielas. Aizliegumu pārkāpumu gadījumā, žūrija ir tiesīga diskvalificēt dalībnieku.

„[..] Hip hop Freestyle battle ir svarīga hip hop kultūras daļa un vienmēr spēj būt aktuāla, pateicoties savam izteiksmes veidam. Man ir liels prieks, ka Siguldā ir atradušās organizācijas, kas jau otro gadu atbalsta šo bezmaksas pasākumu, padarot to pieejamu ikvienam interesentam.” savu sajūsmu neslēpj grupas An/Madis dalībnieks Madis.


» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV