Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Grupu “Bedwetters” klubā “Depo” sagaida kliedzošu fanu pulks

Ilze Malaševska, 17.05.2009. 16:24

16. maija vakarā Rīgas klubā “Depo” viesojās igauņu garāžroka grupa “Bedwetters”. Pirmo reizi “Depo” apmeklētāji bija neredzēti daudz astoņpadsmit gadu vecuma nesasnieguši jaunieši, kuri kluba telpas piepildīja ar skaļiem sajūsmas saucieniem.
Grupu “Bedwetters” klubā “Depo” sagaida kliedzošu fanu pulks

Galerijas:

Ieejot kluba “Depo” galvenajā zālē, kurā uz skatuves bija jākāpj igauņu puišiem, pārsteigumu raisīja lielais nepilngadīgo jauniešu skaits, kas bija pulcējies skatuves priekšā. “Es mīlu “Bedwetters”', “Es mīlu “Depo”' - šādi sajūsmas saucieni bija dzirdami kluba telpās. Pēc publikas vienoti izskanējušiem saucieniem “Bed-we-tters, Bed-we-tters”, drīz vien atvērās aizskatuves telpas durvis un uz skatuves iznāca arī paši puiši. Tik skaļus publikas kliedzienus un spiedzienus kluba sienas vēl nebija piedzīvojušas un daudziem cilvēkiem nepanesamās skaņas dēļ nācās aizvērt ausis.

“Skatuve ir tik maza”, nācās atzīt grupas solistam. Jau trešās dziesmas laikā puiši šķīrās no saviem krekliem un bija gatavi piepildīt sev uzlikto mērķi – sniegt pēc iespējas labāku koncertu. Daudzas meitenes bija izvēlējušās grupas sniegumu vērtēt, esot uz skatuves, saglabājot iespēju būt maksimālu tuvu šī vakara galvenajiem viesiem. Tomēr pēc vienas no dziesmām, grupas solists bija spiests lūgt uz skatuves stāvošās meitenes, nokāpt no tās, jo grupas spēlēšana bija apgrūtināta.

Grupas menedžeris Tomas Uljums (Toomas Olljum) atklāja, ka grupa ir pārsteigta par lielo koncertu apmeklētāju skaitu. “Mēs bijām vakar “Randomā“ kur bija atnākuši daudzi fani, pat “MicRec” pārstāvji par to skaitu bija pārsteigti. Arī tad, kad mums bija jādodas jau uz koncertu Liepājā, fani mūs pavadīja un nelaida prom”. Skaidri iezīmējas atšķirība starp koncertiem Rīgā un Liepājā. “Liepājā publika bija gados vecāka un nenāca tieši uz mūsu koncertu, tomēr priecēja tas, ka pat metālisti lēkāja līdzi mūsu dziesmām, savukārt “Depo” ir daudz gados jaunākas meitenes”, sacīja Tomas. Tomēr, kā viņš uzsver, grupai ir liels prieks koncertēt Latvijā, jo “Latvijas fani ir paši labākie, viņi mūs ļoti atbalsta, un viņi ir atvērti”.

Īsi pēc pulksten deviņiem grupa “Bedwetters”, fanu un klausītāju ielenkumā, atstāja kluba telpas.

Foto: Roberts Vidzidskis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV