Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

„Radio Bāram” aprit divi gadi

Mdars Krapāns, 18.05.2009. 22:55

22. maijā „Radio Bārs” aicina svinēt divu gadu jubileju.

Pirms diviem gadiem no mutes mutē pa Rīgu sāka izplatīties ziņas, ka bez sevišķa trokšņa un ažiotāžas pie Doma laukuma - Zirgu ielā iemitinājies Radio bārs - bārs, kas droši varētu pretendēt arī uz vidēja izmēra nakts kluba nosaukumu. Reiz ienākuši, cilvēki to iemīļo un atgriežas šai vietā ar īpašo harizmu un grūti pateikt, vai tas ir dēļ mūsdienīgā interjera spožuma, kas savienots ar senatnīgās Vecrīgas vides veclaicīgajām ķieģeļu sienām un dēļu grīdu deju zālē, dēļ vai arī dēļ gandrīz neticama skaistuma meitenēm, kas iejutušās bārmeņu un viesmīļu lomās, vai varbūt dēļ mirdzošās mūsu pašu Rīgas publikas, kas neapšaubāmi ir šīs noslēpumaini vilinošās gaisotnes neatņemama sastāvdaļa.     

Vienu pēc otras pa piedrūzmētām nedēļas nogalēm ejot uz priekšu, Radio bārs ir sasniedzis savu divu gadu dzimšanas dienu, kur ikviens, kas kaut nedaudz pieķēries šai vietai, ir lūgts ierasties, lai to apliecinātu un ar īpaši pozitīvu svētku noskaņojumu pavadītu vakaru un nakti gaisotnē, kas raksturīga tikai un vienīgi šai Vecrīgas vietai. 

Dzimšanas dienas īpašais viesis būs neviens cits kā tumšādainais mākslinieks DJ Styles no Amsterdamas, kurš savu vienreizējo dīdžejspēli  RnB un House mūzikas ritmos  uz īpašiem pasākumiem Radio bāra vēsturē ir rādījis jau vairākas reizes. Piedalīsies arī viens no  Latvijas labākajiem perkusionistiem Dzintars Vīksna  (www.pulse-effect.lv)  kopā ar ugunīgajām Aggressive (www.aggressive.lv)  deju meitenēm un vēl dažs labs pārsteigums, neskaitot jau to, ka tie Radio Bāra draugi, kas atradīs sevi svētku plakāta daudzajās apmeklētāju  fotogrāfijās, saņems dzērienu par brīvu.

Divu gadu pasākums viešas būt piepildīts un sirsnīgs … 22. maijā Radio bārā, Šķūņu ielā 17, Rīgā (Ieeja no Zirgu ielas). www.radiobar.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV