Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Jelgavas pilsētas svētku ietvaros notiks Open Air ar starptautisku Dj zvaigžņu piedalīšanos

Viktors Bukults, 21.05.2009. 11:17

Sestdien, 30. maijā Jelgavā, pilsētas svētku ietvaros uz pasta salas notiks pirmais šīs sezonas brīvdabas pasākums - ”Post Iand Open Air”. Savu uzstāšanos apstiprinājuši Dj Rise (Flyingmice, LV), Lietuvas zvaigznes Marius Ivanoff & Mindaugelis, kā arī Londonas Plastic Fantastic zvaizgne – Luis Paris (Lielbritānija).
Jelgavas pilsētas svētku ietvaros notiks Open Air ar starptautisku Dj zvaigžņu piedalīšanos

Par Pilsētas svētku Open Air galveno viesi kļūs Spāņu izcelsmes Angļu dīdžejs ar franču vārdu – Luis Paris (Paris & Healey, PS Project, Swain & Paris, Groovestation, Paris & Sharp).  Rīgas klubu publikai zināmais Luis Paris - viena no pēdējās desmitgades cienījamākajām deju mūzikas figūrām.  Turpat 18 gadi uz deju mūzikas skatuves un vairāk kā 60 izdotu relīžu ieskaita Luisu Parisu pie šodienas visu laiku raženākajiem deju mūzikas producentiem.  Viņš ir arī tādu deju mūzikas izdevniecību, kā Orient Recordings Ltd, Groovestation Records, Stone Cold Records un Viper Records līdzīpašnieks.

Viņš bijis viens no "Cream" jubilejas tūres "X10" dalībniekiem -  grandiozākā 2003. gada notikuma Anglijas deju kultūrā. Luis Paris saņēmis vairākus BBC Radio 1 apbalvojumus, kā labākais producents par singliem "Aphrodite" un "Ripped".  Mūzikas kritiķi Luis Paris vs Adamski ”One of the People”  skaņdarbu jau pēc tā iznākšanas vienbalsīgi pasludināja to par vienu  no 2007. gada  spēcīgākajiem deju mūzikas darbiem, kurš uzreiz ieguva vadošās pozīcijas daudzu pasaules čārtu vietās. Pasaules slavu 2001. gadā viņam atnesa skaņdarbs 'Aphrodite', tam sekojošie 'Ripped un 'Blue', parādīja, ka Luisa Parisa mūziku cilvēki mīl visā pasaulē, no Singapūras, Maiami, Kuala Lumpurai līdz pat Rīgai.

Kopā ar Londonas zvaizgni Jelgavā uzstāsies arī Lietuvas visu laiku redzamākās klubu scēnas figūras - Marius Ivanoff & Mindaugelis. M&M ir aizvadītās piecgades redzamākie vārdi Baltijas klubu kultūrā. Pamatoti viņus uzskata par 2000. gadu modes etaloniem elektroniskajā  mūzikā un šī laika modes sajūta saglabājas visā viņu daiļradē. Uz starptautiskās skatuves viņi debitēja vēl 2003. gadā, kļūstot par Leģendārā britu “Renaissance” pasaules tūres iesildošajiem rezidentiem. Šobrīd abi dīdžeji un producenti pēc jubilejas tūres uzstāšanās Japānas galvaspilsētā Tokijā gatavojas laist klajā pirmo studijas albumu, kurš dienasgaismu ieraudzīs pavisam drīz.

Pasākumu ievadīs Dj Rise, kurš īpašus komentārus klubu mūzikas interesentiem vairs neprasa.  Dažādu deju zāļu pieredze un mūzikālā dažādība šodien visizteiktāk raksturo kluba Nautilus ex-rezidentu. Piedevām, Dj Rise  ir viens no strauju popularitāti iegūstošā projekta Flyingmice biedriem. Projekts Flyingmice iespējams ir viena no pēdējo gadu izteiksmīgākajām parādībām uz mūsdienu Latvijas Soulful house mūzikas skatuves. Populāru vokālistu piedalīšanās projektā ir nodrošinājusi Flyingmice (Nick Ustinov,  Raitis Menkins aka DJ Rise  & Davis Kolbergs) zibenīgu lēcienu Rīgas klubu mūzikas apritē.

Nelabvēlīgu laika apstākļu gadījumā, pasākumam, kurš sāksies plkst 23.00 un turpināsies līdz 5.00 rītā, apmeklētājiem tiks nodrošināta pajumte, ziņo pasākuma organizatori. Ieejas maksa pilsētas svētku Open Air pasākumā simboliska - 3Ls

Organizē pasākumu: Post Club. Sākums plkst 23:00

www.myspace.com/luisparisdjproducer  
www.back2back.lt  
www.djtop.lv/dj/rise 
www.post-club.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV