Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Sākusies balsošana par “Jāņi dzied 2009” populārāko dziesmu

Ilze Vasermane, 21.05.2009. 14:49

No šodienas ikviens var balsot par sev tīkamāko grandiozā Līgo vakara „Jāņi dzied 2009” dziesmu. Līdz pat 22.jūnijam balsošana notiks Latvijas Radio 2 interneta mājas lapā www.lr2.lv . Visvairāk balsu ieguvusī dziesma un tās izpildītāji koncertā Siguldā, Svētku laukumā tiks īpaši godināti, pasniedzot viņiem „Jāņi dzied” uzvaras kausu.
Sākusies balsošana par “Jāņi dzied 2009” populārāko dziesmu

Visas koncerta dziesmas kopā ar īpašiem sveicieniem jau tagad dzirdamas „Latvijas Radio 2” ēterā, bet Līgo vakarā Siguldā dziesmu CD albumu varēs iegādāties arī pasākuma apmeklētāji. Par tradīciju kļuvušajā koncertā kopā ar sabiedrībā populāriem Jāņiem uzstāsies arī viņu „sapņu Līgas” – mākslinieces, aktrises, dziedātājas un žurnālistes.

Ikviena uz pasākumu nopirktā biļete piedalīsies loterijā. Līgo naktī Siguldā kļūs skaidrs, kurš Jāņu bērns būs laimējis ceļojumu divām personām uz eksotisko Bali salu Indonēzijā. Pirmo 3000 biļešu cena iepriekšpārdošanā „Biļešu paradīzes” kasēs ir Ls 4,00, skolēniem un pensionāriem – Ls 3,00. Vēlāk biļešu cenas tiks paaugstinātas. Visiem Jāņiem un Līgām ieeja pasākumā būs pa īpašu ieeju un bez maksas (uzrādot personu apliecinošu dokumentu).

Šogad pasākums notiek ar veikalu tīkla  „ELVI” un Hipotēku bankas  ģenerālatbalstu. Sadarbības partneri – Siguldas novada dome, „Aldaris”, „Valmieras piens”, ceļojumu birojs „Jēkaba aģentūra”. Informatīvie partneri – „Latvijas Avīze”, „Vakara ziņas” un Latvijas Televīzija. Pasākumu organizē „Izklaides producentu apvienība 7”.

Latvijas Radio 2 Līgo nakts sadziedāšanās „Jāņi dzied” sākās pirms četriem gadiem. Šajā laikā projekts iemantojis lielu tautas atsaucību, ar katru gadu pulcējot arvien vairāk un vairāk skatītāju no visas Latvijas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV