Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Jūrmalā atklās jaunu pludmales atpūtas vietu

Raivis Turkupols, 24.05.2009. 14:42 | komentāri (2)

Jūrmalā, Dzintaru - Bulduru pludmales posmā, 1. Līnijas sākumā, 29. maijā saulrieta laikā ar kokteiļiem un deju ritmiem notiks atklāšanas ģenerālmēģinājums jaunajai pludmales atpūtas vietai – „Praia Lounge”.
Jūrmalā atklās jaunu pludmales atpūtas vietu

Tas būs pludmales lounge ar rūpīgi sagatavotu muzikālo programmu, kuru visas dienas garumā veidos izvēlēti dīdžeji, taču, saulei aizejot aiz horizonta, pludmales bārs pārtaps par chillout un lounge rāmjos ieturētu mūzikas stilu klubu ar deju kluba vizualizācijas elementiem, kokteiļiem un vasarīgu atmosfēru.

„Praia Lounge” vizuālā koncepcija sevī ietvers spāņu un latīņamerikāņu pludmales bāra elementus – gaišas krāsas, pītos grozus, bambusa niedru elementus, šūpuļtīklus... „Praia lounge” muzikālajā noformējumā dominēs elektroniskās deju mūzikas novirzieni: chillout, lounge, chilltrance, ambient house, un nedaudz arī no rnb un regeja. Bārs, klubs un lounge darbosies visu vasaru - tā muzikālais noformējums katrā nedēļas dienā būs mainīgs, un tuvojoties nedēļas nogalei kļūs aktīvāks.

Jebkuram cilvēkam ir nepieciešama atpūta. Tā ir jaunas enerģijas uzlādēšana, kā arī radošo, fizisko un darba spēju palielināšana. Nav noslēpums, ka lielākā daļa cilvēku atpūtu un relaksāciju meklē tieši pludmalē. Apvienojot spāņu un latīņamerikāņu izklaides kultūras elementus ar relaksējošu un izmeklētu muzikālo programmu, pludmales klubs „Praia Lounge” šo atpūtu padarīs vēl piesaistošāku un aizraujošāku visas vasaras garumā!

Atklāšanas ballīti uzkarsēs un vēlāk atdzesēs DJ:

Olivers Paris (Oliver Paris), no United DJ’s, SOMIJA, ar čillīgu ambient house...
Andzhan, ar enerģisku chilltrance...
Un lounge lietpratēji LEX un MUTJA.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV