Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Čellu trio “Melo – M” klubā “Essential” uzņem ar ovācijām

Ilze Malaševska, 25.05.2009. 14:04 | komentāri (1)

Kluba “Essential” telpās iesākto svētdienas koncertu sēriju 24.maijā turpināja čellu trio “Melo – M”. Mūziķu apvienība prezentēja savu jauno koncertprogrammu “Apkārt pasaulei”, kuras ietvaros izskanēja dažādu valstu populārākās dziesmas.
Čellu trio “Melo – M” klubā “Essential” uzņem ar ovācijām

Galerijas:

Koncerts iesākās ar uzaicinājumu piesprādzēties un, kad uz skatuves uzkāpa “Melo – M” mūziķi, lidojums varēja sākties. Pirmajā koncerta daļā, tērpušies lidmašīnu pilota ietērpā – tumšā uzvalkā, pie kura krūšu kabatņas piestirpināta spārnus attēlojoša nozīmīte, mūziķi izpildīja pasaules valstu un kontinentu - Somijas, Āfrikas, Lielbritānijas, Amerikas, Īrijas, Šveices un Latvijas - populārākās dziesmas. Multfilmas “Karalis Lauva” tituldziesma, Īrijas deju dziesma, Padomju laikā populārā “Putniņdeja”, “Bēdu manu lielu bēdu” - šīs ir tikai dažas no dziesmām, kurām tika dungots līdzi, kuru pavadījumu nodrošināja arī koncerta apmeklētāju aplausi un pēc kuru izpildījuma atskanēja ovācijas.

Otrā koncerta daļa izskanēja pēc 15 minūšu pārtraukuma, kad pasaules populārākās dziesmas “Melo -M” puiši bija gatavi izpildīt, tērpušies sarkanos uzvalkos. Otro koncerta daļu mūziķi iesāk ar grupas “The Beatles” dziesmu “Come together”, bet turpinājumā izskan “Bloodhound gang” - “The roof is on fire”, Nena - “99 Luftballons”, “Gloria Gaynor” - “I will survive”, “Boney – m” - “Daddy cool” un  pašu trio jaunākā dziesma “Purple lights”.

Enerģiskais un atraktīvais dziesmu izpildījums ir par iemeslu, kāpēc, koncertam beidzoties, turpina skanēt aplausi un koncerta apmeklētāji sauc “atkārtot”. Un mūziķi neliek ilgi gaidīt – jau pēc neilga brīža viņi ir atpakaļ uz skatuves un gatavi izpildīt vēl dažas kompozīcijas.

Foto: Vladislavs Punculs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV