Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

"The Pencilhaus" noslēgs sezonu sadarbībā ar "MONO" no Berlīnes

Kristaps Puķītis, 25.05.2009. 14:40

19. jūnijā, visi laipni lūgti uz "Dirty Deal Café", kur notiks "The Pencilhaus" pasākumu sērijas īpašais noslēguma pasākums sadrbībā ar "MONO" no Berlīnes un pēc kuras "Pencilhaus" dosies vasaras brīvdienās un atgriezīsies jau septembrī.
"The Pencilhaus" noslēgs sezonu sadarbībā ar "MONO" no Berlīnes

"The Pencilhaus" pasākumu sērija aizsākas 2008 gada 19. septembrī, tieši "Dirty Deal cafē". Šīs sezonas laikā esam piedzīvojūši daudz jauku brīžu un sazīmējuši daudz, daudz zīmējumu. Pavisam ir bijuši septiņi pasākumi, kuros esam dzirdējuši Latvijas izcilākos Techno un Deep House dīdžejus, kā arī vairākus aizrobežu māksliniekus - pie mums ir ciemojušies dīdžeji no Līdsas, Londonas, Berlīnes un Ņujorkas.

19. jūnijā pasākums notiks uz divām skatuvēm - uz lielās skatuves dzirdēsiet "Pencilhaus" rezidentus, Kris Hovel un Laurent Dathies, un pasākuma īpašos viesus no Berlīnes, "MONO" ballītes rezidentus: Virginia (Area Remote), Demir & Seymen (Highgrade) un Ahmet Coskun (Berliner Stadtmusikanten). Otrā skatuve būs pagalmā, kur varēsiet dzirdēt tikai Deep House un Deep Techno, kur par skanējumu rūpēsies TikTak Radio un Minipower rezidenti: Ivars Mednis, Ze Ivars un DV5. Gaidāms pārsteigumu no vīdžejiem, īpašas video projekcijas uz 4 ekrāniem no "MONO" (Berlīne) un "Pencilhaus" rezidentvīdžejiem.

Jau kopš 1990. gada Berlīne ir zināma kā viena no Eiropas elektroniskās mūzikas galvaspisētām. Tikai dažās Eiropas pilsētās pastāv šāds blīvs un labi organizēts tīkls starp mūzikas leibliem, māksliniekiem un nakts klubiem. Nekur citur nav tāda sociālā un politiskā brīvība kā Berlīnē. Pateicoties tieši šiem faktoriem, šo unikālo pilsētu var nodēvēt par rītdienas elektroniskās mūzikas centru. 

Pasākumu sērija "MONO" aizsākās pavisam nesen, gadu atpakļ, pavisam jaunā naktsklubā “Rechenzentrum", kurš atrodas tieši Berlīnē, un klubs, kurā aizsākās "MONO", savu vārdu ir padarījis visiem zināmu, pateicoties elpu aizraujošai akustikai.

Iepriekšējos mēnešos "MONO" prezentēja savus starptautiskos māksliniekus, sākot no Deep House un Techno scēnas: Altmeister Abe Duque from New York, LIVE acts Metope (Areal), Nekes (Oslo), Oliver Deutschmann (Vidab), Gebrüder Teichmann (Festplatten) un Martinez (Moon Harbour), un, protams, "MONO" rezidenti Virginia (Area Remote), Demir & Seymen (Highgrade) un Ahmet Coskun (Berliner Stadtmusikanten), kurus varēsiet dzirdēt Rīgā.

"MONO" Jums piedāvās aizraujošu “Made in Berlin” pasākumu, 19. jūnijā, "Dirty Deal Cafē" telpās sadarbībā ar “The Pencilhaus” un “Danscotheek” organizatoriem.

     
Resursi internetā:
www.myspace.com/monobooking
www.myspace.com/demirseymen
www.myspace.com/virginiadj
www.myspace.com/ahmetcoskun
www.myspace.com/rechenzentrum_club
www.myspace.com/thepencilhaus
www.dirtydeal.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV